818667305369053

Ontdek in 90 minuten waar jouw eetbuien en emotie-eten vandaan komen en hoe je dit bij de oorzaak aanpakt.

Eetregels en eetschema’s zijn niet de oplossing.

Strenger voor jezelf zijn ook niet.

Ontdek wat WEL werkt voor een blijvende verandering (ZONDER dieet).

 

Reserveer NU je plek voor deze gratis online masterclass

Je ontvangt ook mijn inspiratie e-mails. Uitschrijven kan altijd met 1 klik (privacy policy)

Lachende blonde slanke vrouw

Ontvang mijn e-book + zelfhypnose gratis:

Als deelnemer aan mijn masterclass ontvang jij na afloop ook nog mijn gratis e-book

“5 Must-do’s voor emotie-eters die slank willen worden én blijven”
+
geleide zelfhypnose voor meer zelfliefde

 

Het enige wat je hoeft te doen om het e-book én de zelfhypnose helemaal GRATIS te ontvangen is de masterclass helemaal volgen. Easy does it!

 

Ontdek in de masterclass:

A

Wat maakt dat jij nu nog eetbuien of emotie-eten doet

A

Hoe het komt dat je geen controle krijgt over je eetgedrag

A

Waarom je nu nog moeilijk op gewicht komt én blijft

A

Welke cruciale succesfactor ontbreekt in elk dieet

A

Hoe jij de keuzevrijheid in jouw eetgedrag terug neemt

Voor wie is deze gratis masterclass bedoeld?

 

✅  Voor jou als je voelt dat je eetbuien of emotie-eten slechts een gevolg zijn van onrust, stress en emoties en dat eten niet de oplossing is.

✅ Voor jou als jij je ervan bewust bent dat op nóg meer diëten gaan geen zin heeft omdat er alleen iets verandert als je aan de slag gaat met de onderliggende oorzaken

✅ Voor jou als je voelt dat op gewicht komen én blijven toch op een betere manier moet kunnen dan jezelf telkens te blijven frustreren met eetrestricties.

❌  Deze masterclass is niet voor jou als je op zoek bent naar een nieuwe ‘dieet goeroe’ die weekmenu’s en eetplannen voor je maakt. 

Je ontdekt hoe ik zelf mijn doorbraak en transformatie maakte. Welke factoren allemaal een rol spelen in jouw eetgedrag.

Tijdens de 90 minuten durende masterclass ontdek jij alles over het ontstaan van jouw vaste patronen en ontdek je de 4 pijlers van mijn unieke eetRUST methode.

Hoi, ik ben Ineke van Huuksloot

Het is mijn missie om vrouwen te helpen om de controle over hun leven (terug) te nemen. Een gezond, energiek en gelukkig leven in een lichaam waarin jij je lekker voelt.

Jarenlang sjouwde ik zelf rond met overgewicht. In die 20 jaar dieet-leed heb ik van alles geprobeerd. Zonder blijvend resultaat. Ik was moe, gefrustreerd en werd er verdrietig van. 

Mijn boekenplank stond vol zelfhulpboeken. Sommigen daarvan had ik zelfs ook echt gelezen. De dieetregels van de meeste afvalmethoden kende ik uit mijn hoofd. Met elke mislukte poging nam mijn wanhoop juist alleen maar toe. Ik vond mezelf een triest geval. En dacht dat er geen hoop meer was dat ik ooit nog slank zou worden én blijven. Maar dat had ik mooi mis.

Een paar jaar geleden is mijn leven totaal en voorgoed veranderd. Ik maakte kennis met de kracht van het onbewuste brein. In korte tijd lukte het mij om een volledige transformatie te maken. Het begon met het loslaten van emotionele en mentale triggers die mijn eetgedrag bepaalden. Snel daarna begon ook het fysieke afvallen. Ik werd op alle fronten lichter. Wát een bevrijding!

“Waarom weet niemand dit?”
Ik bleef me maar afvragen: “waarom weet niemand dit?” Waarom lopen zoveel vrouwen rond met overgewicht terwijl dit echt niet nodig is. Zo is mijn missie ontstaan. Ik ben eetRUST expert en heb daarvoor de psychologie van eten uitgebreid bestudeerd en ben geschoold in Hypnotherapie, Emotional Freedom Techniques (EFT) en systemisch werk (familieopstellingen). 

Het is mijn doel om zoveel mogelijk vrouwen te helpen transformeren. Naar een leven van vrije keuze. Zonder dat belemmerende overtuigingen of emotionele blokkades hun verlangens en dromen in de weg staan.

Van mijn klanten krijg ik vaak terug dat ik hen op een rustige manier begeleid én dat ik lekker duidelijk ben. Wanneer je een liefdevolle schop onder je kont nodig hebt dan krijg je die ook van mij. 

Meld je GRATIS aan voor de online masterclass

Op naar eetRUST!