fbpx 818667305369053

Stel dat jij 3 wensen zou mogen doen. Eenmalig mag jij 3 wensen doen. Als alles mogelijk zou zijn. Echt maar 3 wensen. Welke zouden dat dan zijn? Sluit even je ogen, haal een keer diep adem en denk even goed na welke 3 dingen je dan zou wensen.

Als jij net als de meeste mensen bent dan heb je waarschijnlijk ‘een goede gezondheid’ gewenst. Een goede gezondheid is niet te koop en eigenlijk bepaalt je gezondheid voor een groot deel je mogelijkheden en belemmeringen in het leven. 

Stond ‘gelukkig zijn’ er ook bij? Veel mensen willen graag ‘gewoon gelukkig’ zijn. Dus waarom jij niet? Wie wil er nou niet elke dag vol energie en enthousiasme z’n bed uitspringen en de dag tegemoet lachen. Toch?

Maar hoe doe je dat? Gezond en gelukkig zijn.

Nou, de invloed die je daar zelf op hebt is een stuk groter dan je nu misschien denkt. Maar dan moet je wel weten hoe je dat moet doen. En dat weten veel mensen niet. Anders hadden ze dat allang gedaan natuurlijk. 

Ik zal je niet meteen om de oren slaan met allerlei cijfers en onderzoeken, maar kort gezegd heeft 52% van de Nederlanders overgewicht, zijn bijna 10 miljoen mensen in Nederland chronisch ziek en lijden nog eens 1 miljoen mensen aan depressiviteit*. 

In de huidige maatschappij is gezond en gelukkig leven een enorme uitdaging.

*bron: CBS

En ergens weet je misschien ook wel dat je meer kan doen aan je eigen gezondheid. Al was het maar om je immuunsysteem te versterken zodat je beter bestand bent tegen virussen of ziekten.

En je wilt misschien ook wel eindelijk eens af van dat nare gevoel waar je al jaren mee rondloopt. Of stoppen met die slechte gewoonte waarvan je gewoon weet dat het niet goed voor je is. Het lijkt je heus wel fijn om je energieker en opgewekter te voelen dan je nu doet.

Alleen de grote vraag is:

HOE DAN!

 

Want veranderen is zo lastig. Gewoonten zijn hardnekkig. Goede voornemens heb je genoeg maar ze ook kunnen volhouden is echt een ander verhaal. Dan heb ik goed nieuws voor je.

JE KAN ER NIKS AAN DOEN.

Je kan er niks aan doen dat je veranderen lastig vindt. Want je brein is op een bepaalde manier geprogrammeerd. En die bestanden kan je niet zo makkelijk op eigen kracht deleten of opschonen. Want als je dat kon dan had je dat allang gedaan. Toch?

 

Maar het is wel mogelijk. En iedereen kan het. Jij dus ook.

En het is makkelijker dan je misschien denkt. En het gaat ook nog een stuk sneller dan je misschien verwacht.

Hypnotherapie & leefstijl coaching

En dat is nou precies wat leefstijl coaching en hypnotherapie met elkaar te maken hebben. Hypnotherapie is super krachtig om blijvende veranderingen te maken.  Een gezonde leefstijl bevordert je vitaliteit en werkt preventief. 

Dus wil je van slechte gewoonten af komen bijvoorbeeld roken, drinken of ongezond eten dan heb je na gemiddeld 3 sessies hypnotherapie je gewoonten al veranderd. 

Afvallen met hypnotherapie

Wil je afvallen maar ben je diëten en het jojo-effect zat? Dan heb je de kracht van hypnotherapie waarschijnlijk nog niet ontdekt. Pak met behulp van hypnotherapie de échte oorzaak van je eetgedrag aan en je blijft je leven lang slank. En ik kan het weten want ik heb zelf een virtuele maagband

Wil je jouw gezondheid en vitaliteit verbeteren? Heb je hulp nodig bij het maken van een praktisch toepasbaar en voor jou haalbaar leefstijlplan? 

Rust in je hoofd. Geluk in je leven.

Investeer in jezelf. Gun jezelf meer energie in je lijf. Meer rust in je hoofd. En meer geluk in je leven.

Net als Petra, die hieronder haar ervaring deelt.

Ervaring afvallen met hypnose

Hypnose eng?

Oh ja en als jij nou denkt dat hypnose eng is, bang bent dat je er niet meer uit komt of dat hypnose niet mag van je geloof. Dan betekent dat waarschijnlijk dat jij een ander beeld hebt van hypnose dan wat het werkelijk is.

En dan kan je hier lezen wat hypnotherapie wel is.

Blonde vrouw in streepjesjurk

Wil je straks jouw knop omzetten? Begin dan nu.

Plan hier jouw vrijblijvende belafspraak voor meer informatie.

Gewoon een relaxte kennismaking. Wanneer het jou uit komt.
Kan ik je helpen dan vertel ik hoe. Zo niet, dan zeg ik het ook.