fbpx

Stoppen met roken met hypnose

Stoppen met roken met hypnose

Ben jij nu roker en wil je graag de rest van je leven verder als niet-roker?

Herken jij:
  • Dat je altijd naar een sigaret snakt bij bepaalde gebeurtenissen of momenten?
  • Het gevoel dat je wel wilt stoppen maar gewoon niet weet hoe?
  • Dat je al vaker gedacht hebt ‘okee, dan en dan stop ik er echt mee’ maar dat het je nog steeds niet gelukt is
  • Dat je kleren altijd naar rook ruiken en je adem ook wel een flinke opfrisser kan gebruiken?
  • Dat je conditie flink te lijden heeft en je al hijgt als je de trap op loopt?
  • Het slechte voorbeeld dat je geeft aan de volgende generatie?
  • Dat je van het geld dat je nu aan je sigaretten uitgeeft (gemiddeld zo’n 2000 euro) ook hele leuke andere dingen kan doen?
  • Dat je er NU ECHT KLAAR MEE bent en hulp nodig hebt?

 

Hoe werkt stoppen met roken met hypnose?

Misschien denk je dat roken een verslaving is maar de waarheid is dat roken een gewoonte in je gedrag is. Het goede nieuws is dat je dat gedrag heel effectief kan veranderen met behulp van hypnose en hypnotherapie.

Als je niet precies weet wat hypnose is en hoe het werkt, dan kan het zijn dat je een verkeerd en onvolledig beeld van hypnose hebt. Helaas roept het woord ‘hypnose’ bij veel mensen de associatie op met hypnoseshows op tv. Soms lijkt het alsof dat de hypnotiseur controle kan nemen over de ander. Niets is minder waar!

Hypnose is een mengeling van ontspanning en focus. Je hersenactiviteit vertraagt sterk als je in hypnose bent en dat maakt het makkelijker om contact te maken met je onbewuste. In je onbewuste ligt de sleutel voor veranderingen want daar stelt je geest zich open voor nieuwe prikkels, suggesties en ideeën. 

Hypnose is niet gevaarlijk. Het is een volkomen natuurlijke staat en bestaat al zo lang als het menselijk brein. Hypnotherapie krijgt de laatste jaren steeds meer erkenning als volwaardige therapie voor veel verschillende doelen.

 

De hypnotherapie sessie voor stoppen met roken

De hypnotherapie sessie voor stoppen met roken duurt ongeveer 3- 3,5 uur. Verreweg de meeste cliënten hebben aan 1 sessie genoeg om voorgoed te stoppen met roken.

Voordat je komt voor jouw sessie hypnotherapie voor stoppen met roken vul je eerst een vragen formulier in. Hierop staan vragen die we meenemen tijdens jouw sessie. De sessie begint met een uitgebreid voorgesprek waarbij we in gaan op het ontstaan van jouw rook gedrag, de momenten waarop jij het meeste sigaretten rookt en wat jouw motieven precies zijn om te stoppen met roken.

Na het voorgesprek volgt de stoppen met roken hypnose sessie. Tijdens de hypnose krijg je alles mee wat er gebeurt, je luistert naar mijn stem en je kan gewoon antwoord geven op mijn vragen.

Na jouw hypnose sessie verlaat je het pand als niet-roker!

Stoppen met roken garantie

Hypnose werkt ongelooflijk krachtig als je gedrag wilt veranderen. In mijn praktijk zie ik wekelijks hoe mijn cliënten hun gewenste transformaties maken en dat geeft enorme voldoending. Ik ben zó overtuigd van het grote effect van stoppen met roken met hypnose dat ik een bijzondere garantie aan jou afgeef.

Ik vertel je er alles over in het gratis introductie gesprek dat je hieronder met 1 druk op de knop kan inplannen.

 

Gratis introductie gesprek voor stoppen met roken met hypnose

Ben jij benieuwd naar stoppen met roken met hypnose? Plan dan een gratis introductie gesprek. We nemen dan samen door wat jouw doelen en wensen zijn en hoe ik jou daarbij kan helpen. Een introductie gesprek is gratis en vrijblijvend. Ik help je graag!

Hier vind je informatie over mijn werkwijze en tarieven.