fbpx

Specialisaties en tarieven

JE LEVEN LANG SLANK

AFVALLEN

En nu is het klaar met dat gejojo! Je lost het échte probleem op en hebt er de rest van je leven plezier van. Omzetten die knop! En het is makkelijker dan je denkt. 

EINDELIJK LUCHT

STOPPEN MET ROKEN

Die sigaret was natuurlijk nooit een échte vriend. Anders zou je lijf er niet kapot van gaan. Stop! Je leven zal je dankbaar zijn. Je geliefden trouwens ook. 

POWERRRRR

ANGSTEN OPLOSSEN

Je leeft maar één keer. Jij staat aan het roer en bepaalt jouw koers.
En je laat je door niets of niemand (meer) tegenhouden. Vanaf nu. 

RUST IN JE HOOFD & LIJF

BURN-OUT

Van spanning naar ontspanning. Opladen die batterij! Goed zijn voor jezelf. En je eigen grenzen durven stellen. Je bent veel te jong om je opgebrand te voelen. 

OVERETEN IS VERLEDEN TIJD

VIRTUELE MAAGBAND

Geen operatie. Geen risico’s. Wel een maagband. Met hypnose. Voor je brein maakt het namelijk geen verschil. Afvallen zonder hindernissen. Bof jij even! 

LANG LEVE JE VITALE LIJF

LEEFSTIJL COACHING

Klachten oplossen. Erger voorkomen. Je gezondheid is alles wat je hebt! Verhoog je kwaliteit van leven en stop met symptoom-bestrijding. Wie hou je voor de gek?

ALLES IS ENERGIE

ACCESS CONSIOUSNESS

Spanning van gedachten, emoties, oordelen en overtuigingen opruimen! In het slechtste geval ontspan je heerlijk. In het beste geval ga je als nieuw de deur uit. 

BIO-ENERGETISCH IN BALANS

HEALY

Energie is trilling. Trillingen zijn frequenties. Wel eens blokkades opgelost frequentie therapie? Als je dat ervaren eenmaal hebt wil je nooit meer anders. 

WERKGELUK

BEDRIJVEN

Gezonde werknemers blijven langer en presteren beter. Dat weet je natuurlijk al lang. Wat doe jij aan het stressniveau en de gezondheid van jouw werknemers?

Tarieven

Met hypnotherapie werk ik met een standaard traject van 3 sessies. Waarom zo’n kort traject?  Omdat hypnose buitengewoon geschikt is om snel en effectief problemen op te lossen. Niet alle problemen zijn altijd in 3 sessies op te lossen. Soms zijn er meer sessies nodig.

Plan hier jouw vrijblijvende belafspraak om te bespreken hoe ik jou kan helpen. Als ik denk dat hypnotherapie niet de oplossing is voor jou dan zeg ik het ook.

Betaling

Na de eerste sessie stuur ik je een betaalverzoek en volgt de faktuur per e-mail. Alle bedragen zijn inclusief BTW. In overleg kan je ook het ‘Je Leven Lang Slank‘ programma in 2 termijnen betalen.

Op alle aanbiedingen en diensten van Healthfulness zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Wat krijg je:

  • Mijn volle aandacht zonder dat we op de klok hoeven te letten. Een afspraak duurt gemiddeld 2 uur, soms iets langer. Ik plan maximaal 2 mensen per dag in zodat ik jou alle tijd en aandacht kan geven.
  • Effectieve sessies zonder dat we urenlang  in jouw verleden hoeven te graven.
  • Huiswerk. Tijdens de sessie kom je tot nieuwe inzichten. Met het huiswerk stamp je dat nog even verder stevig aan.

Ben jij er klaar voor om je (weer) goed te voelen? Wat wil jij graag veranderen?

Je kan telefonisch of per e-mail direct een afspraak inplannen.

Of maak plan direct een belafspraak!