fbpx 818667305369053

Verandering nodig?

 

Zet de knop om!

 

Ik help je. En je vindt het dan vast fijn om eerst wat meer over mij te weten te komen. 

Verandering nodig?

Zet de knop om!

 

Ik help je. En je vindt het dan vast fijn om eerst wat meer over mij te weten te komen. 

Over mij

De knop omzetten. Of beter gezegd: de knop niet kunnen omzetten. Wat maakt nou dat het zo lastig is om je gedrag of gewoonten te veranderen? Waarom neem je je elke keer voor om af te vallen en sta je voor je het weet weer in de koelkast te gluren of zit je met je hand in de snoeppot. Om jezelf daarna weer op je kop te geven dat je het nou wéér gedaan hebt terwijl je toch gewoon weet dat je er steeds dikker en ongelukkiger van wordt…..

Of….waarom steek je elke keer toch weer die sigaret op? He he, even een momentje voor jezelf. En met elkaar een sigaretje roken geeft toch een band. Als rokers onder elkaar. Je wil wel stoppen, maar je kan het niet. Denk je. Nu nog.

Of…..het was je wel opgevallen dat je slechter sliep, steeds vermoeider raakte en tegen steeds meer dingen ging op zien…. maar overspannen? Dat overkomt toch alleen andere mensen? En daar zit je dan ineens stijf van de stress of misschien zelfs wel al met die burn-out thuis. Zonder dat je weet hoe je nu verder moet.

 Dit is mijn verhaal

Ruim 20 jaar strijd met de weegschaal. Alles op dieet gebied geprobeerd en altijd met tijdelijk succes. Op een gegeven moment dacht ik dat ik maar beter kon accepteren dat ik gewoon voor altijd dik zou zijn. Ik was die diëten spuugzat en uiteindelijk werd ik er ook niet gelukkiger van.

En op het toppunt van mijn wanhoop -in de tachtigjarige oorlog tegen de kilo’s- kwam er ‘toevallig’ (geloof jij in toeval?) iets op mijn pad dat mijn leven TOTAAL veranderd heeft. Hypnotherapie. Ik had er een vooroordeel over, ik vond het doodeng en het klonk eigenlijk te mooi om waar te zijn. Dat zou wat zijn zeg, loop ik 20 jaar lang moeilijk te doen met diëten en mezelf naar de sportschool slepen en dan zouden een paar sessies hypnotherapie ineens de oplossing zijn? Ik vond er wat van.

Maar mijn wanhoop en nieuwsgierigheid maakten toch dat ik het ging doen. Ik kan je met een gerust hart vertellen dat dit verreweg één van DE BESTE beslissingen in mijn leven is geweest. De knop ging om. Letterlijk. 

Wil je hier meer van weten? Bel me gerust. Ik neem graag even de tijd voor je daarom plan je het beste een bel afspraak direct in mijn agenda. Vrijblijvend natuurlijk! 👇🏼

Opgeknapt he?

Waarom weet niemand dit?

Ik begreep toen (nog) niet hoe het precies werkte maar het was geweldig dat het werkte. Het ging nog veel verder dan alleen lichaamsgewicht kwijtraken. Er is letterlijk een last van mijn schouders gevallen. Terwijl ik niet eens doorhad dat die daar zat. Is dat niet apart?

Toen vroeg ik me af: waarom weet niemand dit? En zo is mijn missie ontstaan. Ik help nu mensen met het omzetten van hun knop. Ik heb zelf ervaren hoe het is dat je wel wil maar het gewoon niet lukt

Therapie? Coaching? 

Is het therapie of coaching? Wat mij betreft mogen de sessies in elk geval gewoon leuk en relaxed zijn. Het heeft van allebei wat. Coachende gesprekken gebaseerd op NLP en (hypno)therapeutische methoden. 

Natuurlijk heb je last van je probleem en dat is op zich al vervelend genoeg. Dan kan je maar beter bij iemand terecht komen die daar niet nog een schepje bovenop doet toch? Althans, zo kijk ik er tegenaan.

Hypnotherapie is een zachte manier om heel effectief belemmeringen op te ruimen. 

Ik vind het supergaaf dat ik mensen kan helpen om hun knop te vinden en hem om te zetten. Elke keer staan de mensen die ik help weer versteld van zichzelf. 

Ik vind mijn werk fantastisch en dat merk jij als je met mij gaat werken. We maken er geen onnodig zware toestanden van en geven wat humor tussendoor ook zeker de ruimte. Je moet ook af en toe een beetje om jezelf kunnen lachen toch? En anders lach je gewoon om mij, dat mag ook 😉

Ik sta voor professionaliteit, kwaliteit en integriteit. Gelukkig kan dat ook gewoon in spijkerbroek met een grapje tussendoor. 

Ik ben zoveel sterker geworden

“Tot 2 maanden geleden had ik nog nooit van hypnotherapie gehoord. Maar door een opeenstapeling van gebeurtenissen in mijn leven kreeg ik een enorme klap in de vorm van een burn-out. Toen kwam ik bij Ineke terecht. Ineke neemt de tijd voor je, luistert en stelt daarop de juiste vragen om je zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Ik heb de juiste handvatten meegekregen en ben als mens na 3 sessies al zoveel sterker geworden. Lieve Ineke nogmaals bedankt.”

Diana

Ex-dikkerd, ex-roker, ex-burn-out, ex-bang

Behalve ex-dikkerd ben ik ook nog ex-roker en ex-burn-out-er (is dat een woord?). En als kind was ik ook nog eens bang voor van alles. Hierdoor kan ik me heel goed inleven in de mensen waarmee ik werk die willen afvallen, stoppen met roken, van hun burn-out af willen en willen stoppen met angst. 

De knop om dus. Don’t worry, die knop heeft iedereen. Jij dus ook. En ik help je om hem te vinden en vervolgens om te zetten. 

Kwalificaties

 

Hypnotherapie Practitioner – Hypnose Instituut Nederland

Hypnotherapie Master Practitioner – Hypnose Instituut Nederland (examen in juli 2021)

Masterclass Stoppen met Roken met Hypnose – Hypnose Instituut Nederland

OERsterk Leefstijl coach  – OERsterk Academy

Access Consciousness Bars Practitioner – Conscious Health School Amsterdam

Verder ben ik voor al mijn diensten aangesloten bij beroepsvereniging BATC

 

 

Heb je mijn e-book al gezien?

Dit e-book gaat over afvallen. En eigenlijk ook weer niet helemaal. Want alles wat je in dit e-book leest over afvallen helpt je om te begrijpen hoe je brein werkt. Over waar de knop zit. En waarom hypnotherapie een hele effectieve manier is om die om te zetten. Voor welk probleem dan ook.

Het leest makkelijk weg en je steekt er een hoop van op (al zeg ik het zelf).

E-book Je Leven Lang Slank

Je kan nu 2 dingen doen:

Optie 1: Door blijven gaan zoals je bezig was

Maar jij weet ook: je krijgt geen andere resultaten door te blijven doen wat je altijd al deed.

Optie 2: We bellen wat ik voor jou kan betekenen

Dat kost je niks, behalve een beetje tijd.

Er zijn 2 manieren:

  1. Stuur mij een mail via info@healthfulness.nl
  2. Nog makkelijker: plan je belafspraak in via mijn agenda hieronder

We maken telefonisch kennis, vrijblijvend natuurlijk. Ik leg uit wat ik voor je kan betekenen. Jij stelt je aanvullende vragen. Als mijn aanbod niet de beste oplossing voor jou is dan vertel ik het ook.