fbpx 818667305369053

Ineke van Huuksloot

Holistisch therapeut &
Emotie eten expert 

Ineke van Huuksloot
Holistisch therapeut &
Emotie eten expert 

Hypnotherapeut Ineke van Huuksloot in Venneperhout

Wat mij drijft is mensen inspireren om hun volle potentie te leven. Ik geloof dat ieder mens uiteindelijk verlangt naar geluk, innerlijke rust en liefde. Naar vrijheid in onszelf, los van blokkades en belemmeringen. Om anderen daarbij een stap verder te helpen geeft me enorm veel voldoening en energie. 

Expert & ervaringsdeskundige

Ik werk als holistisch therapeut en emotie eten expert. Ik ben ervaringsdeskundige op gebied van langdurig overgewicht, het jojo-effect en burn-out. Mijn eigen grote transformatie maakte ik -na een zoektocht met veel omwegen- uiteindelijk met behulp van hypnotherapie. Daarvoor moest ik wel eerst mijn vooroordeel over hypnose aan de kant zetten. Ik was nog blijven hangen bij wat ik daarover ooit op TV gezien had. Met knikkende knieën ging toch ik voor mijn eerste hypnotherapie sessie. Dat bleek verreweg de beste beslissing die ik had kunnen nemen. 

Achteraf was het zoveel makkelijker en fijner dan ik ooit had gedacht. Ik vroeg me af: “waarom weet niemand dit?”
Dat was het startschot van mijn omscholing in hypnotherapie, leefstijl coaching en ontstressen van het onbewuste brein. Ik verdiep me sindsdien in de invloed van mindset, de werking van het brein, kinesiologie, kwantum bewustzijn en de invloed van leefstijl op lichaam en geest.

Voor en na foto vrouw van dik naar dun

Opleiding

Ik ben gediplomeerd Hypnotherapie Practitioner en daarnaast opgeleid voor leefstijl coaching en energetisch werk zoals kinesiologie en Access Consciousness Bars. Mijn uitgangspunt is de holistische visie dat lichaam en geest functioneren als één geheel. Ik ben als natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij Beroepsvereniging BATC

Hoe ik je kan helpen

Wat mag je verwachten als je met mij gaat werken?

Allereerst natuurlijk mijn volle aandacht en een veilige omgeving in volledige privacy. Je kan vrijuit praten en alles blijft tussen ons. Het mooie van mijn werkwijze is dat het niet nodig is om urenlang te graven in je verleden of om week na week af te spreken. Jouw eigen, natuurlijke lichaamsintelligentie helpt om snel tot de kern te komen. Je doorloopt een kort traject van 3 tot 5 sessies. 

Jouw doelstellingen staan voorop in elke sessie. Met alle liefde en toewijding werken we aan jouw proces en los je blokkades op. Soms houd ik je een spiegel voor, ik stel hier en daar een prikkelende vraag en ik laat je ervaren welke invloed jij zelf hebt op je lichaam en emoties. 

Aan het eind van een sessie heb jij een nieuw inzicht gekregen, een ervaring opgedaan, een emotie getransformeerd of de heling van een innerlijke wond in gang gezet. Je sluit de sessie af met praktische tips, een versterkende mp-3 voor thuis of oefeningen waarmee je door kan. 

Ontdek wat ik voor jou kan betekenen

Zet vandaag de eerste stap en voel je binnenkort een stuk lichter.

✔️ wanneer het jou uitkomt    ✔️ ontdek hoe het werkt    ✔️ voel of het klikt     ✔️ je zit nergens aan vast   ✔️ stel al je vragen

Een paar weetjes over mij:

 

 • Ik ben getrouwd met John en trotse moeder van onze prachtige zoon Benjamin (2011). Het combineren van een gezin met het ondernemerschap vind ik soms nog een hele klus maar ik ga een uitdaging nooit uit de weg.

   

 • Mijn hart gaat sneller kloppen van Afrika. Sinds ik in 2005 voor het eerst voet zette op Keniaanse bodem was ik totaal verkocht, waarna vele reizen volgden. In 2013-2014 hebben John en ik in Oeganda gewoond en daar zijn we toen ook de ouders van Benjamin geworden.
 • Mentale, emotionele en spirituele ontwikkeling zijn belangrijk voor mij. Ik lees daarom graag en blijf leren over verschillende onderwerpen. Mijn les is om de dingen een beetje gedoseerd te doen want mijn ambitie en leergierigheid zorgt er nog wel eens voor dat ik teveel tegelijk wil.

   

 • Cappuccino drinken is mijn guilty pleasure. Liefst met een stukje zelfgemaakte pure chocolade erbij. In het boek ‘de hoorn des overvloeds’ van Christiane Beerlandt staat de psychologische symbooltaal van deze voedingsmiddelen beschreven. Ik herken mij daar volledig in. Machtig interessant om te lezen wat het verlangen naar bepaald type voedsel te vertellen heeft over jezelf!

   

 • Roze is mijn favoriete kleur. De kleur roze in mijn logo heb ik ook gekozen als eerbetoon aan mijn lieve vriendin Yolanda, die helaas veel te jong is overleden. Yolanda was mijn inspirator, motivator en sparring partner als ondernemer. Dankzij haar aanmoediging heb ik in 2012 de stap naar volledig ondernemerschap gezet. In mijn praktijk zal de kleur roze je ook zeker niet ontgaan 😉

Over jou

Genoeg nu over mij, wie ben jij?

Leuk als je mijn verhaal gelezen hebt. Je weet nu mijn verhaal, hoe ik ben opgeleid en waar ik voor sta. Nu ben ik natuurlijk ook heel benieuwd naar jou! 

Ik ben benieuwd wie jij bent. Wat is jouw verhaal? Zijn er dingen die jou op dit moment belemmeren? Welke uitdagingen heb je al overwonnen en wat zijn jouw wensen en verlangens? 

Heb je het gevoel dat ik iets voor je kan betekenen? Verlang je naar rust in je hoofd, energie in je lijf? Voel je dat het (hoog) tijd is om een lichamelijke klacht of een bepaalde onzekerheid, blokkade of emotie op te lossen? Stel je eens voor wat er voor jou verandert wanneer je jouw probleem oplost? Hoe ziet je leven er dan uit? Welke mogelijkheden ontstaan er dan en wat zou dat voor jou betekenen?

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.

Mail mij op info@healthfulness.nl

Whatsapp mij via de button onderin het scherm. 

Of plan een belafspraak hieronder. 

Ontdek wat ik voor jou kan betekenen

Zet vandaag de eerste stap en voel je binnenkort een stuk lichter.

✔️ wanneer het jou uitkomt    ✔️ ontdek hoe het werkt    ✔️ voel of het klikt     ✔️ je zit nergens aan vast   ✔️ stel al je vragen