fbpx 818667305369053

Ontdek hoe slank worden én blijven makkelijker kan dan je ooit dacht

 

Je bent helemaal klaar met diëten want het heeft je nog nooit definitief resultaat opgeleverd. Je viel wel af maar het zat er daarna ook zó weer aan.

Je wilt af van het gevoel dat je bij een dieet van alles ‘moet’ en niks ‘mag’.  Je vraagt je af of je ooit nog van die ongewenste kilo’s af komt. Want wat je ook hebt geprobeerd, je probleem is nog steeds niet opgelost. Als je blijft doen wat je altijd al deed, blijf je het resultaat krijgen wat je altijd al kreeg.

Tijd voor een nieuwe manier waarmee je een krachtige stap zet naar effectieve verandering!

Emotie eten

Je emoties hebben vaak een grote invloed op je eetgedrag. Vaak zonder dat je het in de gaten hebt merk je dat eten je troost geeft, een gevoel van controle of bijvoorbeeld van rust. Of je leidt jezelf af van een naar gevoel door te gaan eten. Eten kan voor jou ook horen bij gezellligheid waardoor je je op een verjaardag of tijdens een etentje moeilijk kan beheersen.

Wat jouw strategie van eten ook is: weet dat je dit kan oplossen.

Oorzaak aanpakken

Als je wilt afvallen dan ga je op dieet. Althans, dat doen de meeste mensen. Je stelt je erop in dat je snacks en zoetigheid laat staan en je past je maaltijden aan zoals je dieet voorschrijft.

Toch mis je dan de belangrijkste stap. Want met een dieet pak je aan WAT je eet, maar doe je niks met WAAROM je eet.

En heel veel mensen weten niet eens bewust waarom ze eten. Ze ervaren alleen een onweerstaanbare drang naar zoetigheid, lekkere kaasjes, chips of afhaalmaaltijden. Maar als je geen idee hebt waardoor je die drang krijgt en hoe je dat kan oplossen, dan blijf je de rest van je leven vechten tegen die drang. En dat hoeft helemaal niet!

Stel dat je in de auto zit en het lampje gaat branden dat je tank leeg is. Wat doen je dan? Ga je dan het lampje stuk slaan zodat ‘ie niet meer brandt? Of begrijp je dat je auto benzine nodig heeft om te kunnen blijven rijden?

Zo is het ook met afvallen: een dieet doen kan je vergelijken met tijdelijk het ‘probleem’ oplossen: het lampje stuk slaan. Maar zo lang je niet de daadwerkelijke oorzaak aanpakt van dat brandende benzine lampje (tanken dus!) gaat je probleem niet weg.

Hoe helpt hypnose met afvallen

Hoe zou het zijn als je…

 • Emoties niet langer je (eet)gedrag bepalen?
 • EetLUST verandert in eetRUST?
 • Je elke dag een energiek en fit gevoel hebt?
 • Met een enthousiast gevoel in je bikini voor de spiegel staat?
 • Strijd met kilo’s voortaan verleden tijd is?
E-book Je Leven Lang Slank

Ik heb zelf 20 jaar met mijn gewicht geworsteld. Tot mijn definitieve doorbraak. Nooit had ik gedacht dat het zó eenvoudig kon zijn.

Hoe zou het zijn als je…

N

Inzicht krijgt in je eigen programmering?

N

Zonder strijd je eigen keuzes kan maken?

N

Je elke dag energiek en vitaal zou voelen?

N

Zin hebt om met je dag te starten?

N

Rust in je hoofd krijgt waardoor je ruimte krijgt voor dingen waar je blij van wordt?

N

Los komt van beperkende overtuigingen die jou niet verder helpen?

N

Je zelfverzekerd en vrij voelt? Ook in je bikini!

N

Leert hoe je de technieken ook op andere gebieden in je leven kan toepassen?

Wat houdt het ‘Je Leven Lang Slank’ programma in?

Het doel van dit programma is dat jij de veranderingen kan maken waardoor jij je doelen op gebied van je gewicht, energie en geluksgevoel kan behalen. Gedurende 5 maanden begeleid ik jou persoonlijk. We combineren de krachtige effectiviteit van hypnotherapie met een praktisch toepasbaar leefstijlplan dat bij jou past.

Op basis van jouw specifieke hulpvraag en behoeften maken we samen een plan van aanpak waarmee jij jouw doelen gaat behalen.

Mocht je ook lichamelijke klachten hebben dan gaan we samen op zoek naar de onderliggende oorzaak. Ik geef je dan aanvullend advies wat je kan doen om het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam te stimuleren zodat je klachten drastisch verminderen of helemaal oplossen.

Het ‘Je Leven Lang Slank’ programma bestaat uit:

 • Uitgebreid intakegesprek (minimaal 1 uur)
 • 4 Individuele sessies hypnotherapie (1,5 tot 2 uur per sessie, live in de praktijk maar even effectief kan het online plaatsvinden.
 • Installatie van een virtuele maagband (als je dat wilt)
 • Audio’s ter ondersteuning van jouw veranderingsproces
 • Een praktisch toepasbaar leefstijlplan
 • 1 Jaar onbeperkt toegang tot mijn  online ‘Powerstart’ programma vol met oefeningen, informatie en zelfhypnoses op mp-3
 • Wekelijks inspirerende en motiverende e-mails
 • 5 Maanden lang persoonlijke begeleiding en coaching van mij

Duur
5 maanden

Investering in jezelf

Normaal € 599
Nu tijdelijk voor € 447,-*

*of 3 termijnen van € 155,- 

Plan gerust een vrijblijvend gratis introductie gesprek zodat we jouw wensen en doelen kunnen doornemen. En je kan meteen al je vragen aan mij stellen.

Virtuele maagband

Een hypnotische maagband is eigenlijk een ‘operatie onder hypnose’ waarbij we gebruik maken van de kennis die we hebben over de krachtige werking van ons brein.

Deze maagband wordt ‘geplaatst’ tijdens een hypnotherapie sessie maar er komt geen daadwerkelijke operatie of ingreep aan te pas.

Met behulp van speciale hypnose technieken wordt de virtuele maagband geïnstalleerd, tijdens een denkbeeldige operatie. Jouw onbewuste mind maakt geen onderscheid tussen wat feitelijk gebeurd is of wat in jouw onbewuste mind gebeurd is. Daarom zal jouw lichaam reageren alsof er een echte maagband geplaatst is.

Je profiteert daarom van de voordelen van een fysieke maagband maar zonder de bijbehorende risico’s, bijwerkingen of littekens. En…. het laten plaatsen van een virtuele maagband is ook nog eens stukken goedkoper dan een operatie!

Herken je dit?

“Ik weet wel wat gezond eten is, maar het lukt me niet om af te vallen.”

“Soms denk ik dat ik maar beter kan accepteren dat ik nou eenmaal te zwaar ben.”

“Ik voel me beperkt door mijn eigen lichaam.”

“Eigenlijk baal ik ook van mezelf dat ik het diëten niet kan volhouden.”

“Zodra het even tegenzit, kan ik de drang niet weerstaan om iets lekkers te eten.”

“Ik heb een moeilijke relatie met eten en ik vraag me af of dat ooit verandert.”

“Vroeger moest ik altijd mijn bord leeg eten en daar ben ik gewoon nooit meer mee gestopt.”

“Sommige dagen zit ik in de positieve flow, maar dan komen ineens weer die stemmetjes van Oh, ik houd het niet vol, ik ben niet goed genoeg, ik weet het even niet meer…”

“Ik heb geen flauw idee waar ik moet beginnen.”

“Waarom heb ik op andere gebieden wel discipline, maar lukt dat niet met mijn gewicht?”

“Na een dieet ben ik weer ‘klaar’ en ‘vrij’ en zitten de kilo’s er toch weer aan na verloop van tijd.”

N

Inzicht in je eigen programmering

IK KEN JOUW STRIJD

Ik voerde ruim 20 jaar mijn eigen strijd tegen overtollige kilo’s.
Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van roofbouw plegen op jezelf.

Jarenlang zag ik een heel belangrijke investering volledig over het hoofd: mijzelf. Ik was in alle opzichten te zwaar.

Teveel fysiek gewicht en een zware emotionele belasting door teveel stress, geen beweging en slechte kwaliteit slaap. 

Ik wist het -maar verdrong het zorgvuldig- en ging door in de hoop op betere tijden. Ik kan je inmiddels verklappen: betere tijden breken alleen aan als je daar zelf een bewuste keuze voor maakt. Lang was ik er niet aan toe om de verantwoordelijkheid voor mijn eigen leven te nemen.

Afvallen met hypnotherapie kwam op mijn pad. Ik moest wel eerst mijn onterechte aannames over hypnose loslaten. Serieus, ik ben achteraf zó blij dat ik me heb opengesteld voor iets dat totaal nieuw voor mij was!

En zo zette ik mijn eerste stappen in wat ik mijn ‘transformatieproces’ noem. Het werd een prachtige ontdekkingsreis naar een beter leven, die nog steeds doorgaat. Mijn betere leven begon met loslaten. Van fysiek gewicht en van emotioneel gewicht. Eindelijk vrij!

En alles dat volgde, brengt zó veel meer dan ik ooit had durven dromen. En dat gun ik jou ook!

VEELGESTELDE VRAGEN

Hypnose werd al in de oudheid ingezet voor therapeutische toepassingen. De Amerikaanse psychiater Milton Erickson zette hypnose in als volwaardig onderdeel van psychotherapie. Erickson wordt beschouwd als een van de belangrijke grondleggers van de moderne hypnotherapie. Ook in de medische hoek wordt hypnotherapie steeds vaker ingezet om mensen te helpen. Zo’n 70 ziekenhuizen in Nederland maken al gebruik van hypnotherapie, bijvoorbeeld bij het oplossen van Prikkelbare Darm Syndroom (PDS). 

Als je niet precies weet wat hypnose is en hoe het werkt, dan kan het zijn dat je een verkeerd en onvolledig beeld van hypnose hebt. Helaas roept het woord ‘hypnose’ bij veel mensen de associatie op met hypnoseshows op tv. Soms lijkt het alsof dat de hypnotiseur controle kan nemen over de ander. Dat is in werkelijkheid alleen mogelijk als de cliënt daar zelf aan meewerkt.

Hieronder lees je alles wat je wilt weten over hypnose en hypnotherapie.

Wat is hypnose?

Hypnose is een heel natuurlijk proces. Het is een mengeling van ontspanning en focus. Hierdoor komt je brein in een staat waarin je makkelijker leert. Dit maakt het makkelijker om positieve veranderingen te maken op gebied van je gedachten, emoties en gevoelens. Je hersenactiviteit vertraagt sterk als je in hypnose bent en dat maakt het makkelijker om contact te maken met je onbewuste. In je onbewuste ligt de sleutel voor veranderingen want daar stelt je geest zich open voor nieuwe prikkels, suggesties en ideeën. 

Hoe werkt hypnotherapie?

Hypnotherapie werkt met de kracht van het onbewuste. Meer dan 95% van je gedrag doe je namelijk onbewust. Veel lichamelijke en emotionele problemen zijn het gevolg van een verkeerd onbewust denkpatroon. Bijvoorbeeld een buitengewone angst voor honden. Maar ook slechte gewoonten zoals jezelf troosten of opbeuren met eten is daar een voorbeeld van. Een hypnotherapeut brengt de cliënt in hypnose en kan op die manier communiceren met het onbewuste. In het onbewuste ligt jouw ‘programmering’ opgeslagen. Wanneer je in hypnose bent is je brein gevoeliger voor het aannemen van suggesties door de mengeling van ontspanning en focus die dan ontstaat. Hierdoor kan je heel effectief je interne programmering veranderen. 

De hypnotherapeut begeleidt de hypnose waardoor de cliënt in staat is om zelf de veranderingen te maken. Je voelt je direct na de hypnotherapie sessie anders doordat je een positieve verandering gemaakt hebt in je programmering.

Wat is een virtuele maagband?

Een virtuele maagband wordt ook wel hypnotische maagband genoemd. Een virtuele, hypnotische maagband is eigenlijk een ‘operatie onder hypnose’ waarbij we gebruik maken van de kennis die we hebben over de krachtige werking van ons brein.

Deze maagband wordt ‘geplaatst’ tijdens een hypnotherapie sessie maar er komt geen daadwerkelijke operatie of ingreep aan te pas.

 

Hoe werkt een virtuele maagband?

Met behulp van speciale hypnose technieken wordt jouw virtuele maagband geïnstalleerd, tijdens een denkbeeldige operatie. Jouw onbewuste mind maakt geen onderscheid tussen wat feitelijk gebeurd is of wat in jouw onbewuste mind gebeurd is. Daarom zal jouw lichaam reageren alsof er een echte maagband geplaatst is.

Je profiteert daarom van de voordelen van een fysieke maagband maar zonder de bijbehorende risico’s, bijwerkingen of littekens. En…. het laten plaatsen van een virtuele maagband is ook nog eens stukken goedkoper dan een operatie!

Hoe werkt online hypnotherapie

Online hypnotherapie werkt eigenlijk hetzelfde als wanneer je in de praktijk komt. Ik pas sommige dingen een klein beetje aan waardoor fysiek bij elkaar zitten niet nodig is. Online hypnotherapie is net zo effectief als ‘live’ in de praktijk. Ongeveer de helft van mijn cliënten begeleid ik online. De resultaten zijn prima!

Het voordeel van online hypnotherapie is voor sommige mensen dat ze de deur niet uit hoeven. Je bespaart reiskosten, hoeft geen parkeerplek te zoeken en het scheelt ook reistijd. Sommige mensen voelen zich ook heel fijn als ze thuis zijn waardoor ze makkelijker kunnen ontspannen.

Het enige dat je nodig hebt voor online hypnotherapie is een laptop of tablet met stabiele internetverbinding. Daarnaast een stoel waar je makkelijk in zit. Zorg ook dat je geen zorg over anderen hebt zodat je niet gestoord wordt. Het meest relaxed zit je wanneer er weinig omgevingsgeluid is in huis. 

Vlak voor de sessie stuur ik je een link waarmee we een video verbinding tot stand brengen. En dan kan jouw verandering beginnen!

Werkt hypnose altijd?

Hypnotherapie wordt gezien als volwaardige behandelwijze voor uiteeinlopende klachten. Een behoorlijk aantal klachten die in eerste instantie lichamelijk lijken, hebben een psychosomatische oorzaak. Deze klachten kunnen aanzienlijk verminderen of effectief worden opgelost met hypnotherapie.

Hypnotherapie werkt voor alle klachten die je ‘doet’. Klinkt dat vaag? Ik leg het je uit zodat je begrijpt waarom en wanneer hypnotherapie werkt. 

Iets dat je ‘hebt’ kan worden verholpen door een chirurg. Bijvoorbeeld door iets weg te halen uit je lichaam of juist te repareren. Stel je hebt een verbrijzeld been dan kan een chirurg dat met een operatie verhelpen. Een hypnotherapeut kan jou daar niet mee helpen. 

Maar waar in je lichaam zit bijvoorbeeld verslaving? Of een eetprobleem? Waar zit angst of een allergie? En kan je in je lichaam aanwijzen waar je burn-out zit? Nee, precies dat lukt niet. In de hypnotherapie gaan we daarom uit van iets dat je ‘doet’ in plaats van dat je het ‘hebt’. En dat is goed nieuws, want als je het ‘doet’ kan je ook leren om te stoppen met dat te doen. Een hypnotherapeut kan jou helpen om gedrag te veranderen van dingen die je (meestal onbewust) doet. 

Overigens gaat het hier niet over schuld. Het gaat over oorzaak en gevolg waardoor een situatie is ontstaan. Door jouw emoties bij de situatie ontstaat het probleem. Veel dingen die nu een probleem zijn waren namelijk eerst een oplossing. Stel dat je vroeger een broetje had dat veel in het ziekenhuis lag. Dan heb jij misschien wel geleerd om je ouders niet ‘tot last’ te zijn omdat je broertje al zoveel aandacht vroeg. Het gevolg van jouw oplossing om je ouders te ontzien is vandaag de dag dat jij jezelf geleerd hebt om niet gezien en niet gehoord te worden. En dat kan je in je dagelijks leven behoorlijk in de weg zitten.

Samengevat: hypnose werkt voor alle lichamelijke en mentale klachten met een psychosomatische achtergrond. 

Succesvolle hypnotherapie is een samenwerking tussen cliënt en therapeut. Het is belangrijk dat de cliënt graag veranderingen wil maken en hiervoor gemotiveerd is. Uiteindelijk maakt de cliënt zelf de verandering. De hypnotherapeut begeleidt dit proces. Geen hypnotherapeut kan een ongemotiveerde cliënt, of een cliënt die door iemand anders ‘gestuurd’ is maar eigenlijk zelf niet wil, niet helpen. 

Is hypnose veilig?

Ja, hypnose is veilig. 

Als je niet precies weet wat hypnose is en hoe het werkt, dan kan het zijn dat je een verkeerd en onvolledig beeld van hypnose hebt. Helaas roept het woord ‘hypnose’ bij veel mensen de associatie op met hypnoseshows op tv. Soms lijkt het alsof dat de hypnotiseur controle kan nemen over de ander. Dit is niet het geval. 

Hypnose is een mengeling van focus en ontspanning. In een staat van hypnose kan je sterk focussen op je innerlijke ervaringen. Je brein is in een ontspannen staat maar je krijgt alles mee wat er gebeurt. Wanner je in hypnose bent kan ook gewoon praten en ook vragen beantwoorden. 

Vraag je je af of je wel weer uit hypnose komt? Maak je geen zorgen, je blijft niet in hypnose ‘hangen’. Onthoud dat jij altijd zelf de controle hebt als je in hypnose bent. Aan het einde van de sessie telt de hypnotherapeut je uit de hypnostische trance. Zou de hypnotherapeut dat niet doen, dan neemt je bewustzijn het zelf weer over en kom je op eigen kracht uit hypnose.

Hypnose is een volledig natuurlijke staat en bestaat al zo lang als de menselijke geest. Er is niks geheimzinnigs of onverklaarbaars aan.

Hypnotherapie is een van de oudste vormen van psychotherapie. Hypnotherapie bestaat uit een combinatie van technieken zoals NLP, mindfulness, visualisatie en regressie. Tijdens de hypnotherapie wordt de cliënt in hypnose gebracht. Je onbewuste is de plek in het brein waar je effectief veranderingen kan maken. In hypnose maak je makkelijker contact met je onbewuste. 

Iedereen kan hypnotherapie technieken leren. Een hypnotherapeut is niet helderziend, bezit geen magische krachten en is ook niet paranormaal begaafd. 

Hoe ik dat doe?

Ik vraag me af:
“Hoe kan ik veranderingen doorvoeren, terwijl ik intussen kilo’s verlies, zodat ik mij voortaan energiek, vitaal en gelukkig voel?”

Dat doe ik doordat ik mijzelf een andere mindset heb aangeleerd en door heldere, realistische doelen te stellen.

Door in aktie te komen en te leren voelen wat mijn lichaam écht nodig heeft in plaats van gefrustreerd op de weegschaal te staan.

Met behulp van hypnose spoor ik mijn belemmerende overtuigingen op en transformeer ik die in helpende, nieuwe manieren en gedrag die mijn leven lang mee gaan.

Dit is ook voor jou weggelegd! 

Hoe zou het zijn als je…

 • Emoties niet langer je (eet)gedrag bepalen?
 • EetLUST verandert in eetRUST?
 • Je elke dag een energiek en fit gevoel hebt?
 • Met een enthousiast gevoel in je bikini voor de spiegel staat?
 • Strijd met kilo’s voortaan verleden tijd is?
E-book Je Leven Lang Slank