Je bent een prachtige, liefdevolle vrouw 
die heel goed is in zorgen voor anderen. 

Hoe komt het dan dat goed voor jezelf zorgen steeds zo’n uitdaging blijft?

Je voelt je soms net zo’n bodemloze put. Het maakt niet uit wat je erin gooit. Of dat nou chocolade, chips of series kijken onder het genot van wijn met kaasjes is. Telkens is het weer hetzelfde liedje: je gaat los, hebt er kort voldoening van en snel daarna voel je schuldgevoel en schaamte.

Je spreekt jezelf streng toe en neemt je voor dat je morgen écht gaat beginnen. Tot je weer genadeloos voor de bijl gaat. En dan herhaalt alles zich opnieuw. En opnieuw.

Weet je wat het punt is? Het is helemaal niet het eten waar je daadwerkelijk naar verlangt. Eten is je copingmechanisme geworden wanneer je onrust in je lijf voelt. Je vlucht in eten.

De enige manier om uit dit patroon te stappen is wanneer je aan de slag gaat met waar het daadwerkelijk over gaat.

Jouw relatie met eten gaat 100% over jouw relatie met jezelf.

Dus zet je dieet-mindset uit. Stop de neerwaartse spiraal van frustraties en zelfsabotage. In negatieve energie ga je geen positieve veranderingen maken. Jezelf veroordelen helpt je niet verder. Nóg strenger voor jezelf zijn ook niet.

Start met doen wat wél werkt.

Wat je nodig hebt is een positieve methodiek waarmee je de triggers aanpakt die nu nog jouw emotie-eten of eetbuien veroorzaken.

De verandering die je mag maken is een verandering van binnenuit. Stress loslaten. De emoties die jou uit balans brengen op een goede manier reguleren. Je zelfvertrouwen, zelfliefde en (lichaams)acceptatie een flinke boost geven.

De daadwerkelijke honger die gestild wil worden, is namelijk die naar vervulling, erkenning en liefde. Niets buiten jou zal dat ooit kunnen opvullen. Dat kan alleen jijzelf. Van binnenuit.

Het eetRUST programma is dé oplossing voor vrouwen die inzien dat hun eetgedrag slechts een symptoom is waarvan je de oorzaak mag aanpakken om een definitieve doorbraak te maken. 

Door aan de slag te gaan met je stressoren en emotionele en/of systemische triggers.

Het eetRUST programma levert jou precies het stuk persoonlijke ontwikkeling op dat je nodig hebt om de relatie met jezelf te verbeteren waardoor je de juiste voorwaarden creëert voor een gezonde relatie met eten. 

Hoe zou het zijn om in de spiegel te kijken en de vrouw te zien waarmee je een diepe, liefdevolle verbinding voelt?

Dit zeggen de vrouwen die je voorgingen

(screenshots van evaluatie formulieren)

Je weet dat je goed voor jezelf mag zorgen, MAAR

A

Je dagen zijn zó druk dat je nauwelijks aan jezelf toe komt

A

Telkens als je in de verleiding komt van lekkere dingen ga je toch weer voor de bijl

A

Je vindt het lastig om tijd en ruimte voor jezelf in te nemen omdat je beter bent in zorgen voor anderen

A

Je vindt het ongezellig of niet sociaal om eten dat je aangeboden wordt af te slaan

A

Je hebt het gevoel dat je jezelf niet genoeg in de hand hebt als het om eten gaat

A

Je gelooft niet dat er ooit nog iets voor je zal veranderen. Er staan al zoveel teleurstellingen op jouw teller.

A

Je vindt het ontzettend lastig om je eigen grenzen goed aan te geven en te bewaken 

DIEP VAN BINNEN WIL JIJ JE EETGEDRAG DE BAAS ZIJN

Ik weet dat het voor iedereen mogelijk is om een goede relatie met eten te hebben. Voor mij betekent een goede relatie met eten hebben: moeiteloos de keuzevrijheid hebben over wat je wel en niet eet. En daar gaan we samen mee aan de slag.

Ruim 95% van je gedrag wordt aangestuurd door jouw onderbewuste impulsen. 

Dat laat nog maar 5% ruimte voor bewuste keuzes. De rest wordt bepaald door je automatische piloot. In het eetRUST programma gaan we daarom aan de slag met jouw onbewuste impulsen. 

Aan de basis van dit programma liggen moderne wetenschappen als kwantumfysica en neurowetenschappen. In het programma ervaar je hoe jouw gedachten, emoties en gedrag jouw dagelijkse realiteit creëren. De modules zijn opgebouwd uit bewezen effectieve transformatie methoden zoals Emotional Freedom Techniques (EFT), hypnose, visualisatie en het ontstressen van je brein op neurofysiologisch niveau.

Hierdoor ben je in staat om contact te maken met het onbewuste deel van je brein waar verandering mogelijk is. Misschien klinkt het ingewikkeld maar geen zorgen: het programma is zodanig opgebouwd dat het voor iedereen goed en makkelijk te volgen is. 

We gaan aan de slag met herstellen van jouw verzadigingssignaal zodat je sneller een voldaan gevoel ervaart. Dat zorgt ervoor dat je aan kleinere porties eten genoeg hebt.

In de loop van je leven zijn er overtuigingen bij jou ontstaan die op dit moment nog als stickertjes aan je vastgeplakt zitten. Maar niet al die stickertjes zijn vandaag de dag nog helpend voor jou. Daarom laat je ongewenste, onbewuste ballast los en herstel je de relatie met je authentieke zelf. Je zal verrast zijn hoeveel vrijer dat meteen al voelt. 

Dan is er nog dat stemmetje, die ik jouw interne saboteur noem. Jouw interne saboteur die ervoor zorgt dat er telkens niets terecht komt van je goede voornemens. Jouw interne saboteur kan heel overtuigend zijn en weer precies jouw waar je gevoelig voor bent. Je kan het ook je interne criticus noemen die overal iets van vindt. En dan vooral in jouw nadeel over je oordeelt. Hoe liefdevol is dat? En brengt die saboteur jou verder? Nee. Dus hoog tijd om daar mee af te rekenen. 

“The secret of change is to focus all of your energy, not on fighting the old, but on building the new.”

– Socrates

Je gaat daarnaast ervaren wat het effect is van visualisatie gecombineerd met gevoelens van kracht en zelfvertrouwen. Dat voelt niet alleen heerlijk voor jou, het helpt jouw brein ook om ingesteld te zijn op jouw doel. Je legt nieuwe paden aan in je brein. Hoe vaker je over die gewenste paden loopt, hoe steviger het pad wordt. Net zo lang tot je een stevige 5-baans snelweg hebt. Die leidt naar de bestemming die jij kiest. 

Je leert bovendien het complete protocol om een eigen Emotional Freedom Techniques (EFT) sessie voor jezelf op te zetten. EFT wordt in het Amerikaanse leger ook ingezet voor de behandeling van militairen met PTSS. Ook bij emotie-eten is EFT een bewezen effectieve methode. Die ga jij leren. En als je de basis eenmaal beheerst dan kan je dit ook toepassen voor andere gebieden in je leven. Stel dat je bang bent voor spinnen bijvoorbeeld: met EFT los je het op. Of ben je nerveus voor een belangrijk gesprek? Zodra je EFT toepast voel je de rust in je lichaam komen. EFT leren is een vaardigheid waar je de rest van je leven profijt van zal hebben. 

We besteden uitgebreide aandacht aan alle aspecten van de onbewuste impulsen die jouw eetgedrag aansturen. De audio hypnoses zijn heerlijk ontspannend en transformerend tegelijk. Je hoeft er niets voor te kunnen, niets voor te bedenken en niets te forceren. Het enige dat je nodig hebt is een plek waar je ongestoord kan luisteren.  

Tijdens de tweewekelijkse coach calls kan je mij alles vragen. De coach calls vinden plaats in besloten groepen. De sfeer is heel fijn en de onderlinge betrokkenheid is hartverwarmend. 

Je hoeft het niet meer alleen te doen. We doen het samen. Stap voor stap, samen met mij en een groep van gelijkgestemde vrouwen ga jij de persoon worden die je wilt zijn en toewerken naar jouw persoonlijke doelen.

Nog even voorstellen…

Hoi, ik ben Ineke van Huuksloot. Jarenlang sjouwde ik zelf rond met overgewicht. Ik was moe, gefrustreerd en werd er verdrietig van. Na mijn eerste burn-out in 2009 voelde ik de tweede burn-out al aankomen. 

Mijn boekenplank stond vol zelfhulpboeken. Sommigen daarvan had ik zelfs ook echt gelezen. De dieetregels van vele afvalmethoden kende ik uit mijn hoofd. Niet dat ik ooit blijvend van mijn overgewicht af kwam, maar ik probeerde het tenminste wel. Zonder succes. Met elke mislukte poging nam mijn frustratie juist alleen maar toe. Ik bedacht hoe triest het eigenlijk van mezelf was dat mij dit niet lukte. 

Tot ik op een definitief keerpunt kwam dat mijn leven totaal en voorgoed veranderde. Ik maakte kennis met de kracht van het onbewuste brein. In korte tijd was ik in staat om een volledige transformatie te maken. Het begon met het loslaten van emotionele ballast waarna de lichamelijke ballast snel volgde. 

Waarom weet niemand dit?

Ik vroeg me af: ‘waarom weet niemand dit? Waarom lopen zoveel mensen rond met overgewicht terwijl dit echt niet nodig is. Zo is mijn missie ontstaan. Ik heb opleidingen gevolgd in hypnotherapie, holistische gezondheid, systemisch werk en verschillende methoden uit de energie psychologie. Het is mijn doel om zoveel mogelijk vrouwen te helpen transformeren. Naar een leven van vrije keuze zonder dat belemmerende overtuigingen of emotionele blokkades hun verlangens en dromen in de weg staan.

Wat zit er in het eetRUST programma?

Je profiteert in het eetRUST programma van de allerbeste, bewezen effectieve transformatie methoden voor het oplossen van onbewuste belemmeringen. In het eetRUST programma gaan we samen aan de slag om te transformeren naar een leven van vrije keuze. Zonder dat belemmerende patronen of blokkades jouw doelen in de weg staan.

Je krijgt:

 

⭐️ 10 weken lang elke week een module

⭐️ Werkboeken met uitleg en praktische oefeningen

⭐️ 10 transformerende (audio) hypnose sessies

⭐️ Hypnotische maagverkleining

⭐️ Uitgebreide uitleg per onderdeel in verschillende video’s die je onbeperkt kan terugkijken, pauzeren en herhalen

⭐️ Praktische handvatten voor elke dag

⭐️ Live coach calls met mij via Zoom

⭐️ Toegang tot besloten groep gelijkgestemde vrouwen

Na het programma:✅ Heb je controle (terug) over je eetgedrag

✅ Ervaar je geen strijd meer rondom eten

✅ Sta je tevreden op je weegschaal

✅ Kan je lastige momenten goed handelen

✅ Is je energie niveau verbeterd

✅ Heb je meer rust in je hoofd

✅ Voel je je lekker in je vel en ben je blij met jezelf

✅ Is de relatie met jezelf en je lichaam verbeterd

Waarom jij blij zal zijn met dit programma:

 

⭐️ Dit is het meest effectieve programma om zelfsaboterend eetgedrag voorgoed te doorbreken.

⭐️ Een krachtige combinatie van de allerbeste, bewezen effectieve transformatie methoden.

⭐️ Zonder dieet.

⭐️ Je boekt in korte tijd je eerste resultaten

⭐️ Transformaties met behulp van het onbewuste brein zijn effectief en blijvend

⭐️ Je profiteert van alle voordelen van de virtuele maagverkleining maar zonder de risico’s, bijwerkingen van een fysieke operatie

⭐️ De transformerende audio hypnoses kan je zo vaak doen als je wil

⭐️ Je leert hoe je Emotional Freedom Techniques alle blokkades kan transformeren die jij wil (behalve eetgedrag ook toepasbaar voor werk, geld, zelfvertrouwen, relaties etc.)

ALS HONGER HET PROBLEEM NIET IS, IS ETEN NIET DE OPLOSSING

Hoe het eetRUST programma eruit?

 

⭐️ Terug naar je essentie

Welke doelen heb jij? Waar sta je nu? En wat staat er op dit moment tussen jou en jouw doelen in? Welke oude patronen en programma’s helpen jou niet verder? Dieet-mindset UIT en eetRUST methode AAN! Met de heerlijke ontspannen, helende hypnose bij deze module activeer je jouw onbewuste om ballast los te laten en helpende overtuigingen en gedrag te installeren. Je hoeft zelf niets te bedenken en niets te forceren. Jouw onbewuste is oneindig wijs en weet precies waar het over gaat. 

⭐️ Virtuele maagverkleining

De virtuele maagverkleining helpt om het verzadigingssignaal tussen jouw maag en je brein te optimaliseren. Je ervaart hierdoor sneller een verzadigd gevoel. Het resultaat is dat kleinere porties eten je makkelijker af gaat. Herhaling is een belangrijke factor om te leren. Daarom volgt er na de maagverkleining-hypnose een extra hypnose audio (20 min.) die je vervolgens minimaal 30 dagen na elkaar elke dag luistert. Je mag dat zelfs in bed doen en in slaap vallen is geen probleem!

⭐️ Interne saboteur

Ken je dat stemmetje in je hoofd? Hele discussies kan je ermee voeren. Dat stemmetje dat zegt: ‘zou je dat nou wel doen’ of ‘het kan toch ook morgen’ of ‘weet je al wat je gaat eten?’. Zodra je een verandering wil maken, laat jouw interne saboteur zich horen. In deze module leer je dat hier feitelijk een goede bedoeling achter zit én hoe jij dat in je voordeel gebruikt. Zodat jij de controle hebt en in plaats van jouw saboteur. 

⭐️ Magische spiegels

Alles wat je kan bedenken, kan je bereiken. Dit is een universele natuurwet. Het is gebaseerd op jouw natuurlijke vaardigheden om je voorstellingsvermogen te gebruiken en emoties te voelen. Ongemerkt maak je overigens heel vaak gebruik van dit principe. Bijvoorbeeld als je een boek leest en het verhaal je ontroert. In deze module leer je de vaardigheden die je al hebt, krachtig te sturen naar jouw gewenste doelen. Hoe gaaf is dat?

⭐️ Uit je hoofd, in je lijf

Misschien herken je wel dat je druk bent in je hoofd. Je hebt veel gedachten en soms schieten ze alle kanten op. Je denkt veel na, je probeert dingen te begrijpen en bent op zoek naar logische verklaringen. Je zou dat een ‘wandelend hoofd’ kunnen noemen. Als je veel in je hoofd zit, zit je niet in je lichaam. Terwijl de onrust van je eetbuien juist in je lijf zit. Tijdens deze module ontdek je hoe je uit je hoofd komt en in je lijf gaat. Wat een RUST!

⭐️ Belemmerende overtuigingen loslaten

Belemmerende overtuigingen zijn gedachtes die negatieve emoties oproepen. Ze hebben een negatief effect op je zelfbeeld. Je kan deze overtuigingen gemakkelijk herkennen aan zinnen die beginnen met “Ik kan niet…”, “Ik ben niet…”, “Ik ben veel te …” of “Eigenlijk moet ik…” Je kan je vast wel voorstellen hoe die belemmerende overtuigingen juist voor nog meer stress zorgen in jouw systeem. Zelfoordeel, zelfkritiek en zelftwijfel: tijd om daarmee te stoppen!

⭐️ Stap in de toekomst

Een hele krachtige module want hier ga jij definitief achter je laten wat jou niet meer dient. Welke overtuiging -welk verhaal over jezelf- moet nu echt opgeruimd worden? En wie heb jij te zijn, hoe heb jij je te voelen om te zijn wie je wil zijn. Welke krachtige overtuiging wil jij bij jezelf installeren om mee te nemen jouw verdere toekomst in. In deze transformerende module ga je hier op een heel effectieve manier mee aan de slag. 

⭐️ Het innerlijk kind

Iedere volwassene heeft nog een kindsdeel in zich. Het zijn die thema’s en delen in jou die nog geen ruimte hebben gekregen om de emoties op te ruimen die ooit zijn vastgezet in jouw lichaam. Problemen komen voort uit het op slot houden van de pijn. Het vrijlaten van emoties zorgt ervoor dat je deze oude pijn kan loslaten. Dat zorgt ervoor dat de emoties vervolgens ook jou kunnen loslaten. In de hypnose bij deze module maak je contact met jouw innerlijk kind en nodig je het uit om te helen. 

⭐️ Je interne controlekamer

Het probleem is niet dat je niet weet dat gezond eten beter voor je is dan snoep. Het probleem is dat snoep en snacks zo’n onweerstaanbare aantrekkingskracht op je hebben. Je lijkt geen controle over jezelf te hebben als het gaat om snaaien. Hoe zou het zijn als je de controle (weer) zelf in handen hebt? Waardoor jouw onbewuste triggers niet meer bepalen wat of wanneer je eet? In deze module neem jij de controle en heb jij de touwtjes voortaan in handen. 

⭐️ Op naar de top

In deze module ga je weer een stap verder met het loslaten van oud gedrag en emoties. Jouw onbewuste kan je vergelijken met een briljant kind dat je rechtstreeks kan aanspreken en vragen om te helpen. In deze hypnose maken we gebruik van die vaardigheid van jouw onbewuste. We gaan jouw onbewuste namelijk vragen om op zoek te gaan naar nieuwe manieren die dezelfde waarde vervullen als het oude gedrag, jouw eetgedrag, deed.

Live coachcalls met mij via Zoom

Stel al je vragen, deel je ervaringen en verbind je met een groep gelijkgestemden tijdens de live coach calls.

Je hoeft niet persé de coach calls bij te wonen om toch het programma succesvol te kunnen volgen. De coach calls zijn een extra’tje maar niet iedereen maakt daar gebruik van en dat is ook prima. 

Ongeveer de helft van ‘mijn’ eetRUST vrouwen kijken echt uit naar de coachcalls. Vanwege de herkenning en support onderling. Vanwege de extra coaching en inspiratie. En omdat iedereen die wil persoonlijke aandacht krijgt van mij. Laagdrempelig en toegankelijk. Een warm bad!

Onbeperkt. Dus geen einddatum.

Gras gaat niet harder groeien als je eraan trekt. Daarom vind ik het belangrijk dat jij dit programma op je eigen manier en in je eigen tempo kan doen. Zolang je maar de juiste actie neemt voor jezelf. Maar daarom doe je juist mee aan dit programma, dus dat zit wel goed.

Soms komen er omstandigheden om de hoek kijken die je aandacht vragen. Of misschien ga je op vakantie.

Ik gun jou succes en dit programma heeft álles waardoor jij succes kan behalen. Om die reden houd jij onbeperkt toegang tot het programma én tot alle coach calls. Op jouw tempo. Zolang jij dat zelf wilt.

Plus: als je NU besluit om je aan te melden krijg je ook nog de volgende bonussen GRATIS:

⭐️ Complete 4-delige cursus Emotional Freedom Techniques (EFT) ter waarde van 297 euro 

EFT is een krachtige methode waarmee je onbewuste emotionele blokkades kan opheffen. Je leest het goed: opheffen. Dus niet omzeilen, leren negeren of accepteren. Opheffen. Je leert in deze cursus om sessies voor jezelf op te zetten en uit te voeren.

Door middel van het kloppen op verschillende meridiaanpunten op je lichaam bevrijd je jezelf van emotionele blokkades. Je zou EFT kunnen zien als acupunctuur zonder naalden. Een bewezen effectieve methode bij doorbreken van emotie-eten en eetbuien. Oók bruikbaar voor angst of stress in andere gebieden van je leven. 

⭐️ 3 maanden GRATIS Exclusief Membership ter waarde van 111 euro

Ruim 90% van de vrouwen die ik begeleid heb geven aan blijvend mijn audio sessies te doen. Omdat ze dit zo heerlijk ontspannend vinden en omdat het hun genietmomentjes van ‘me-time’ geworden zijn. In de membership omgeving vind je allemaal exclusieve extra, sessies, oefeningen en praktische tools om jezelf te blijven ontstressen, diepgaand te helen en te blijven werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

14 dagen niet goed, geld terug garantie

Ik ben zo overtuigd dat als jij serieus aan de slag gaat met het eetRUST programma, je resultaten haalt. Daarom geef ik jou zonder enige twijfel van mijn kant garantie. Als jij nu aanmeldt voor het programma en je gaat serieus aan de slag met alles dat het programma je aanreikt. Maar je bent binnen 14 dagen toch niet tevreden: dan kan je stoppen met het programma en krijg je je geld terug.

Het enige dat ik daarvoor terug vraag aan jou is dat je serieus aan de slag gaat met het programma en de eerste 2 modules volledig doet. Maar als je dan niet tevreden bent dan kan je gewoon stoppen met het programma, even goede vrienden.

Video niet zichtbaar? Klik hier.

Waar sta jij over een paar maanden?

Je weet precies waar je nu staat en wat nu je huidige situatie is. Maar waar wil je over een paar maanden staan? Stel je eens voor dat je dan precies bent waar je wilt zijn. Dat is een lekker gevoel he. Jij kan dat absoluut voor elkaar krijgen. Het is voor jou weggelegd. Zeker weten!

De keuze is aan jou: 

Keuze 1: de situatie laten zoals hij is en het toch nog even een paar maanden zelf proberen. Grote kans dat er niets verandert. Hoe zou je je dan over een paar maanden voelen? Als je over 3 maanden of 6 maanden terugdenkt aan dit moment en je nog op precies dezelfde plek staat?

Ik weet zeker dat jouw interne saboteur ondertussen flink aan het schreeuwen is. Je kan je hierdoor laten leiden en denken: ik vind het spannend, dus ik ga het niet doen. Of: dit is niet het juiste moment dus ik ga later wel aan de slag met mijn eetbuien. Daar kan je voor kiezen natuurlijk. Is dat wat je echt wilt?

Je zult altijd op een bepaalde manier ‘lijden’ ervaren. Of je ‘lijdt’ omdat je alle begin van iets nieuws nou eenmaal wennen kan zijn. Of je lijdt omdat je blijft doen wat je altijd al deed met het resultaat dat je altijd al kreeg. Kies daarom heel bewust je lijden. Wil je groei voelen of lijden onder de situatie waar je steeds minder blij van wordt?

Keuze 2: Je stapt uit je comfortzone en gaat serieus aan de slag met het doorbreken van oude patronen die jou niet verder brengen. Je kiest voor leiden in plaats van lijden. Grote kans dat je achteraf beseft hoeveel je dit heeft opgeleverd.

Dit programma past bij jou als je:

 

✅ Bereid bent om van jezelf een prioriteit te maken

✅ Er klaar voor bent om definitief te stoppen met zelfsaboterend gedrag

✅ Bereid bent om per week 1 uur tijd te besteden aan de modules

✅ Bereid bent om per dag 20 minuten tijd aan jezelf te besteden

✅ Daadwerkelijk alles wat je leert toepast waardoor je snel resultaat boekt

✅ Nieuwsgierig bent naar iets nieuws om te doen waar je nu misschien nog niet bekend mee bent

✅ Interesse hebt in persoonlijke ontwikkeling en zelfrealisatie

✅ Jezelf beter wilt leren begrijpen en vooral: jezelf wilt leren bevrijden van saboterende gedachten en gedrag

Dit programma is NIET geschikt voor jou als je:

 

❌ Op zoek bent naar weer de volgende dieet goeroe

❌ Niet bereid bent wekelijks 1 uur aan jezelf te besteden 

❌ Op de bank wilt gaan zitten wachten tot de verandering je vanzelf overkomt

❌ Een serieuze lichamelijke of psychische stoornis of aandoening hebt (gehad) die medische behandeling van een arts of specialist vereist

❌ Alles wat je hier gelezen hebt zweverig gedoe vindt 

Ik verwacht natuurlijk dat dit allemaal niet op jou van toepassing is. Maar het kan maar beter duidelijk zijn, zodat jij ook weet wat je mag verwachten.

Kortom,

A

Wil jij in korte tijd grote veranderingen maken?

A

Ben jij klaar om emotie-eten voorgoed te doorbreken?

A

Wil je de controle terug over je eetgedrag en daarmee ook over je weegschaal?

A

Ben je bereid om tijd en energie te steken in de juiste zelfzorg zodat je eindelijk je patronen doorbreekt?

A

Wil je profiteren van de meest effectieve, beproefde methoden voor doorbreken van saboterend eetgedrag

A

Geloof jij dat je gewichtsverlies mag aanpakken bij de daadwerkelijke oorzaak van je eetgedrag?

Meld je dan nu aan en neem controle over je eetgedrag

Aanmelden eetRUST programma

Het definitief doorbreken van belemmerende patronen geeft gevoel van vrijheid dat onbetaalbaar is.

Dat gevoel van vrije keuze en dat je wéét dat je zelf de controle weer terug hebt gun ik iedereen.

Als je voor alles wat je krijgt in dit programma bij mij zou komen in een 1 op 1 traject dan hebben we daar minstens 10 afspraken voor nodig.

10 x 1 op 1 sessies = 1750 euro

MAAR: mijn agenda is beperkt terwijl ik juist alle vrouwen, die worstelen met hun eetgedrag, het gun om zichzelf te bevrijden van hun strijd met eten. 

Daarom is dit een online programma met live groepscoaching door mij persoonlijk om jou verder te ondersteunen waar nodig.

Hierdoor profiteer jij ook nog eens van een enorm prijsvoordeel. 

Om mee te doen aan het eetRUST programma is nu de investering in jezelf slechts:


547 euro*

of 4 termijnen van 137 euro

*tijdelijke aanbieding

Meest gestelde vragen

Hoeveel tijd kost dit programma mij?

Je ontvangt gedurende 10 weken elke week toegang tot een module. Modules bestaan uit werkboeken, video’s met uitleg,  hypnotherapie sessies, oefeningen en/of meditaties.

Het programma vind je in een overzichtelijke online omgeving én in een handige app voor op je mobiel of tablet.

Je kan het programma in de 10 weken volgen of in je eigen tempo doen. Gemiddeld ben je met 1 module ongeveer een uur per week bezig. Sommige weken doe je daarbij ook nog dagelijks een versterkende hypno (audio) sessie van gemiddeld 20 minuten.

Je houdt onbeperkt toegang tot alle modules. Hierdoor kan je alles ook blijven terugkijken en herhalen als je wil.

Welk resultaat mag ik verwachten?

Hypnose, de virtuele maagband en Emotional Freedom Techniques zijn bewezen succesvolle methoden om emotionele blokkades op te heffen en belemmerende overtuigingen te transformeren. EFT en hypnose wordt veel gebruikt voor emotionele blokkades rondom eetgedrag.

Wat belangrijk is dat je het echt gaat DOEN. Want weten hoe het moet is 1 ding, maar daadwerkelijk toepassen zorgt voor je resultaat. Het effect van hypnose ervaar je direct tijdens de sessies en werkt daarna meestal nog een paar dagen na.

Uit wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat na 1 uur EFT al duidelijke meetbare verschillen zijn in cortisol levels (stress hormoon) bij de proefpersonen. EFT werkt dus ook heel snel en doeltreffend.

Werkt dit programma bij iedereen?

De methoden en oefeningen in dit programma hebben hun effectiviteit in de praktijk inmiddels ruimschoots bewezen.

Dit programma bevat een combinatie van effectieve, bewezen methoden voor het doorbreken van emotionele blokkades, het opheffen van stress en triggers en afvallen.
De hypnotische maagverkleining heeft internationaal al honderdduizenden mensen geholpen om hun streefgewicht te bereiken.

Emotional Freedom Techniques bestaat al ruim 25 jaar. Er zijn internationaal meerdere wetenschappelijke studies en klinische proeven gedaan die de werking van EFT bewijzen. De methode is desondanks eenvoudig te leren en zelf toe te passen. Zovele mensen hebben geweldige transformaties doorgemaakt dankzij het toepassen van EFT. Juist omdat EFT direct werkt op zowel fysiek als emotioneel niveau in je brein is het zo’n effectieve methode.

Geen enkele therapie of coaching biedt garanties. Niet iedereen reageert op dezelfde manier op therapie, net zomin als op medicijnen. Er is geen therapeut of coach die het eindresultaat kan garanderen, net zo min als een arts, psychiater, psycholoog, psychotherapeut garanties kan geven over zijn/ haar behandelingen.

Dit programma biedt jou volop mogelijkheden voor het behalen van resultaten. Je uiteindelijke resultaat hangt mede af van jouw toewijding aan je doelen, de verantwoordelijkheid en eigenaarschap die je neemt nemen voor het oplossen van je belemmeringen, je doorzettingsvermogen, de inspanning die je levert en de akties die je onderneemt. 

Zijn er contra indicaties?

Heb je een psychische of lichamelijke stoornis of aandoening die medische behandeling van een arts of specialist vereist dan is vooraf overleg nodig om te bepalen of het volgen van een online programma geschikt is voor jou.  Ook als je een verleden hebt van ernstig trauma, misbruik of mishandeling dien je gespecialiseerde, persoonlijke psychische of medische hulp in te schakelen. EFT en hypnotherapie kan ook heel effectief zijn voor mensen met ernstig psychisch trauma, maar in dat geval moet je dit onder persoonlijke begeleiding doen en niet online zoals in dit programma.

Hoef ik niet op dieet?

Van mij hoef je niet op dieet.

In de praktijk blijkt dat de vrouwen die wat simpele aanpassingen maken in hun eetpatroon makkelijker en sneller afvallen. Ik ben ook opgeleid als OERsterk leefstijl coach dus in het programma geef ik je wel wat inhoudelijke tips over voeding en leefstijl.

Het doel van eetRUST programma is dat jij:

  • makkelijker gezonde keuzes kan maken
  • afrekent met onweerstaanbare eetbuien
  • leert voelen wat je lichaam daadwerkelijk nodig heeft

We zetten de dieet mindset uit want die heeft je tot nu toe ook geen blijvend resultaat opgeleverd. Maar eerlijk is eerlijk: een gezond lichaam heeft gezonde voeding nodig om optimaal te kunnen functioneren.

In de modules werken we eraan dat veranderingen niet als een extra ‘moeten’ voor je voelen. Juist door het versterken van de relatie met jezelf en je lichaam wordt het steeds makkelijker om goed voor jezelf te willen zorgen. Dat is precies waar we in dit programma ook ruim aandacht aan besteden.

Is hypnose veilig?

Als je niet precies weet wat hypnose is en hoe het werkt, dan kan het zijn dat je een verkeerd en onvolledig beeld van hypnose hebt. Helaas roept het woord ‘hypnose’ bij veel mensen de associatie op met hypnoseshows op tv. Soms lijkt het alsof dat de hypnotiseur controle kan nemen over de ander. Dit is niet het geval. 

Hypnose is een mengeling van focus en ontspanning. In een staat van hypnose kan je sterk focussen op je innerlijke ervaringen. Je brein is in een ontspannen staat maar je krijgt alles mee wat er gebeurt. Wanner je in hypnose bent kan ook gewoon praten en ook vragen beantwoorden. 

Hypnose wordt ook wel trance genoemd. Een staat van trance ontstaat van nature wanneer je, in ontspanning, helemaal gericht bent op je eigen innerlijke ervaringen. Ken je dat gevoel dat je soms even helemaal ‘in je eigen wereld’ bent? Dan hoor je even niets en niemand om je heen en ga je helemaal op in waar je mee bezig bent. Dat is ook een vorm van lichte trance. 

Vraag je je af of je wel weer uit hypnose komt? Maak je geen zorgen, je blijft niet in hypnose ‘hangen’. Onthoud dat jij altijd zelf de controle hebt als je in hypnose bent. Aan het einde van de sessie tel ik je weer uit je hypnostische trance. Zou ik dat niet doen, dan neemt je bewustzijn het zelf weer over en kom je op eigen kracht uit hypnose.

Hoe snel merk ik resultaat?

In de 10 weken (kan ook langer, je doet het in je eigen tempo) doorloop je een volledig  programma. De virtuele maagverkleining helpt om je sneller verzadigd te voelen, met de opvolgende audio die je de 30 dagen daarna doet versterk je dat effect. De overige hypnose sessies zijn gericht op het loslaten van niet-helpdende overtuigingen en het installeren van nieuwe, helpende overtuigingen en gewoonten die jou helpen je doelen te bereiken.

Je merkt meteen verschil in hoe je je voelt. Hoe snel het volledige emotie-eten is opgelost is per vrouw verschillend. Soms gaat het heel snel, soms stap voor stap. Denk maar zo: vooruit is vooruit en elke stap kom je dichterbij je doel. 

Daarnaast  leer je hoe je EFT sessies voor jezelf opzet en uitvoert.

Elke EFT sessie werk je door tot het helemaal is opgelost. Soms gaat het heel snel en ben je met 5 minuten klaar. Sommige thema’s zijn hardnekkiger en hebben meerdere kloprondes nodig. Hoe meer belemmeringen, hoe meer je eraan moet werken. Het EFT gedeelte van dit programma volgt na het hypnotherapie gedeelte en dan heb je al heel wat blokkades opgeruimd.

EN: besef dat 1 belemmering weghalen een domino effect kan hebben aan andere belemmeringen die daar onbewust aan gekoppeld waren. Daarom kan het zomaar zo zijn dat je ineens merkt dat andere thema’s geen issue meer zijn doordat je de kern van het probleem al hebt opgelost.

Mijn advies is om in elk geval 4 weken lang minstens 3 keer per week voor jezelf aan de slag te gaan met kloppen. Je werkt elke keer een sessie door tot je meetbaar resultaat hebt en je blokkade echt weg is. Dat geeft heel veel moed en motivatie waardoor je waarschijnlijk met veel plezier tijd en energie wilt blijven steken in het kloppen.

Heeft hypnose of EFT bijwerkingen?

Een heleboel positieve bijwerkingen ja!

Met EFT komt het stress centrum (amygdala) in je brein tot rust. Dit kan ervoor zorgen dat herinneringen of emoties boven komen. In het programma leer je hoe je daarmee om gaat.

Het opheffen van emotionele blokkades kan een domino effect hebben. Wanneer je de kern van een probleem oplost, kan het zijn dat je daaraan gekoppelde belemmeringen meegenomen hebt en die daardoor ook meteen getransformeerd zijn. Dat is een positieve bijwerking dus!

Let op: Heb je een verleden met ernstig trauma, misbruik of mishandeling dan dien je contact op te nemen met een medisch specialist of behandelend arts en niet zonder vooraf overleg mee te doen aan dit online programma.

 

 

Waar kan ik terecht als ik vragen heb?

Elke week geef ik live coach calls waarin ik jouw vragen behandel. Het is voldoende als je om de week erbij bent. Je kan ook de replays terugkijken.

Je hebt onbeperkt toegang tot het programma en de coach calls.

 

Nog even samengevat:


Je profiteert in het eetRUST programma van de allerbeste, bewezen effectieve transformatie methoden voor het oplossen van onbewuste belemmeringen. In het
eetRUST programma gaan we samen aan de slag om te transformeren naar een leven van vrije keuze. Zonder dat belemmerende patronen of blokkades jouw doelen in de weg staan.

Je krijgt:

 

⭐️ 10 weken lang elke week een module

⭐️ Werkboeken met uitleg en praktische oefeningen

⭐️ 10 transformerende (audio) hypnose sessies

⭐️ Hypnotische maagverkleining

⭐️ Uitgebreide uitleg per onderdeel in verschillende video’s die je onbeperkt kan terugkijken, pauzeren en herhalen

⭐️ Praktische handvatten voor elke dag

⭐️ Live coach calls met mij via Zoom

⭐️ Toegang tot besloten groep gelijkgestemde vrouwen

Na het programma:✅ Heb je controle (terug) over je eetgedrag

✅ Ervaar je geen strijd meer rondom eten

✅ Sta je tevreden op je weegschaal

✅ Kan je lastige momenten goed handelen

✅ Is je energie niveau verbeterd

✅ Heb je meer rust in je hoofd

✅ Voel je je lekker in je vel en ben je blij met jezelf

✅ Is de relatie met jezelf en je lichaam verbeterd

Waarom jij blij zal zijn met dit programma:

 

⭐️ Dit is het meest effectieve programma om zelfsaboterend eetgedrag voorgoed te doorbreken.

⭐️ Een krachtige combinatie van de allerbeste, bewezen effectieve transformatie methoden.

⭐️ Zonder dieet.

⭐️ Je boekt in korte tijd je eerste resultaten

⭐️ Transformaties met behulp van het onbewuste brein zijn effectief en blijvend

⭐️ Je profiteert van alle voordelen van de virtuele maagverkleining maar zonder de risico’s, bijwerkingen van een fysieke operatie

⭐️ De transformerende audio hypnoses kan je zo vaak doen als je wil

⭐️ Je leert hoe je Emotional Freedom Techniques alle blokkades kan transformeren die jij wil (behalve eetgedrag ook toepasbaar voor werk, geld, zelfvertrouwen, relaties etc.)

Investering in jezelf:

Je krijgt de waarde van minimaal 10 sessies.

10 sessies = normaal 1750 euro

MAAR: mijn agenda is beperkt en ik wil zoveel mogelijk vrouwen helpen met het maken van hun persoonlijke doorbraak.

De rode draad bij alle vrouwen die ik in 1:1 trajecten gecoacht heb, heb ik geanalyseerd, gebundeld, geoptimaliseerd op een super waardevolle manier. Dit programma is online en de coaching in groepsverband.


Hierdoor profiteer jij van een enorm prijsvoordeel. 

Om mee te doen aan het eetRUST programma is nu de investering in jezelf slechts:

547 euro*

of betaal in termijnen

*tijdelijke aanbieding