818667305369053

Hypnotherapie

“THE SKY IS NOT THE LIMIT. YOUR MIND IS.”

Hypnotherapie

Wil je op een snelle en effectieve manier fysieke of emotionele beperkingen oplossen, zodat je het leven in al haar vol(ledig)heid ervaart? Verlang je ernaar om je vitaal en energiek te voelen zodat je elke dag met vreugde tegemoet gaat? Misschien voel je je gehinderd door iets waar je al lange tijd mee rondloopt. En vraag je je af wanneer die doorbraak waar je zo naar verlangt eindelijk komt?

Dan is hypnotherapie iets voor jou!

Alles dat je nodig hebt zit al in jou

Weet dat alles wat je nodig hebt om de stap naar verandering te maken, al in jou aanwezig is. Alleen heb je soms een beetje hulp nodig om daarbij te komen. Zoals de beroemde kunstenaar Michelangelo ooit zei: “Ik zag een engel in het marmer en beeldhouwde tot ik hem bevrijdde.”

 

Krachtige veranderingen met hypnotherapie

Hypnotherapie is een krachtige methode om snel veranderingen te kunnen realiseren doordat je werkt met je onbewuste mind. Je denkt misschien dat je je gedrag bewust doet. In werkelijkheid doe je ongeveer 5% van je gedrag bewust en de overige 95% gebeurt onbewust. Je onbewuste neemt tijdens je hele leven suggesties aan. Dit bepaalt hoe jij gebeurtenissen ervaart en bepaalt wie je vandaag de dag bent.

Hypnose kan je niet uitleggen, hypnose moet je zelf ervaren. Probeer maar eens om aan iemand uit te leggen hoe de kleur blauw eruit ziet. Dat lukt ook niet. Ik kan je wel het effect van hypnose uitleggen. Na een sessie voel je je ontspannen, een stuk lichter en merk je dat (moeilijke) dingen je makkelijker afgaan.

Voor mij persoonlijk hebben de hypnose sessies mijn leven totaal in positieve zin veranderd! Lees hier mijn verhaal. 

Ontdek hoe hypnotherapie jou kan helpen

Zet vandaag de eerste stap en voel je binnenkort een stuk lichter.

✔️ wanneer het jou uitkomt    ✔️ ontdek hoe het werkt    ✔️ voel of het klikt     ✔️ je zit nergens aan vast   ✔️ stel al je vragen

Dit wil jij vooraf weten over hypnotherapie

  • Je bent er gewoon bij tijdens hypnose. Er gebeurt alleen wat jij  wilt en na afloop van de sessie weet je alles wat er gebeurd is.
  • Jij bent hebt zelf de controle wanneer je in hypnose bent. Ik kan jou niets ‘laten doen’ wat je niet wilt.
  • Je kan gewoon met mij praten tijdens de hypnose.
  • Hypnotherapie is veilig en een zachte manier om belemmeringen op te ruimen.
  • Ik werk strikt volgens een krachtige, bewezen en veilige methode en ik ben opgeleid door een gerenommeerd instituut.
  • Je komt altijd weer uit de hypnose. Beloofd!

  Wil je nog graag wat meer weten over hypnose en hypnotherapie? Bekijk het antwoord op de veelgestelde vragen. 

  Ik ben zoveel sterker geworden

  “Tot 2 maanden geleden had ik nog nooit van hypnotherapie gehoord. Maar door een opeenstapeling van gebeurtenissen in mijn leven kreeg ik een enorme klap in de vorm van een burn-out. Toen kwam ik bij Ineke terecht. Ineke neemt de tijd voor je, luistert en stelt daarop de juiste vragen om je zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Ik heb de juiste handvatten meegekregen en ben als mens na 3 sessies al zoveel sterker geworden. Lieve Ineke nogmaals bedankt.”

  Diana

  Zeker aan te raden!

  Ik heb Ineke gevonden via Facebook en was wel nieuwsgierig wat hypnotherapie voor mij zou kunnen doen wat betreft afvallen. Het was voor mij ook geheel nieuw, maar ik ben er zonder al te veel verwachtingen in gegaan. Ineke is lekker duidelijk en direct en legt goed uit wat er allemaal gaat gebeuren. De sessies heb ik als zeer prettig ervaren, ook de audio die je krijgt was erg fijn om naar te luisteren. Al met al heeft het mij zeker goed gedaan. Ik voel me erg goed, fitter, energieker, zekerder, en ook een aantal kilo’s lichter, en er is meer rust. Zeker aan te raden!

  Martine

  Wat doet hypnotherapie?

  Hypnotherapie is een krachtige en tegelijkertijd zachte methode voor het maken van effectieve veranderingen. Met behulp van hypnotherapie kan je veel verschillende psychosomatische klachten behandelen. Ook kan hypnotherapie effectief ingezet worden als je je eigen kwaliteiten en potentie maximaal wilt benutten.

  Zo’n 70 ziekenhuizen in Nederland zetten hypnotherapie succesvol in voor de behandeling van Prikkelbare Darm Syndroom (PDS). Hierover maakte het programma 2Doc de documentaire ‘Hypnose op recept‘.

  Hypnotherapie helpt goed bij:

  • Afvallen
  • Doorbreken van ongewenste gewoontes (bijv. roken)
  • Versterken van jouw zelfbeeld en zelfvertrouwen
  • Omgaan met angsten of fobieën
  • Burn-out
  • Stress
  • Regressie
  • Migraine
  • Slaapproblemen

  Afspraak maken hypnotherapie

  Wil jij ervaren welke krachtige veranderingen jij kan doormaken met behulp van hypnotherapie? Ben jij klaar voor het oplossen van jouw probleem? Dan gaan we samen aan de slag. Gun het jezelf om jouw innerlijke engel de vleugels te laten uitslaan. Het leven is zoveel mooier als je je vrij voelt!

  Ik geef 1 op 1 hypnotherapie zowel live in mijn praktijk sessies als online via videobellen. Beide vormen zijn even effectief. Laten we even overleggen wat voor jou het fijnste werkt!

  Hier vind je informatie over mijn werkwijze en tarieven.

  Ik voel me letterlijk bevrijd

  “Met hevige rugpijn kwam ik binnen, wat later bleek een belasting was vanuit een emotie die zich fysiek uitte. Ineke heeft me ontzettend geholpen met inzichten. Maar daarnaast ook met opruimen van zaken waarvan ik me niet eens bewust was dat die zoveel invloed op mijn leven hadden. Ineke, ik kan je niet in woorden uitdrukken wat het voor me betekend heeft. Ik voel me letterlijk een bevrijd mens van het verleden waarin dingen zaten die ik onbewust jaren met me mee heb gedragen.”

  Patricia

  Al 9 cm buikomvang kwijt

  “Een hypnose en adviessessie bij Ineke van Healthfulness heeft mijn leven wezenlijk positief veranderd. Effect gelijk merkbaar na één keer. Ik had een ingewikkelde relatie met eten. Het inzicht dat allerlei drijfveren in je onderbewuste je eetpatroon beïnvloeden was herkenbaar. Maar dat met de hypnose die drijfveren kunnen worden losgekoppeld van eetbehoefte was echt nieuw voor mij. Ook de leefstijladviezen passen bij mij, goed voor jezelf zorgen en niet op dieet. Inmiddels al 9 cm buikomvang kwijt. Echt een aanrader.”

  Sascha

  Het allerlekkerste is de eetRUST

  “Al jaren volgde ik leefstijlen en diëten. Altijd met hetzelfde resultaat; hard werken om kilo’s te verliezen en één diepe ademhaling en het zat er weer aan. Hypnotherapie was het begin van de grote verandering. Een geweldige ervaring! Vanaf de eerste sessie is er heel veel veranderd. En niet alleen in mijn gewicht. Ineke coacht me heel goed. Er is een hele nieuwe wereld voor mij open gegaan. In het eerste kwartaal viel ik 7 kg af! Maar het allerlekkerste is de “eetrust” . Het resetten van mijn onderbewuste! Geen strijd meer met mezelf! Ik maak voor 90 % gezonde keuzes met voedsel. En geen trek meer in alles wat slecht voor mij is!”

  Petra

  Ik ben die drang naar eten kwijt

  “Ik weet niet wat je met me gedaan hebt hoor. Ik sta elke dag weer verbaasd van mezelf. Vandaag ben ik aan het werk. Rond 10 uur neiging om wat eten onderweg te kopen. Bij mezelf gedacht: waar word ik nu gelukkig van zonder dat het eten is? Een latte machiato vanille bij de gele M vandaan….. en dat heb ik gekocht. En ik ben die drang naar eten kwijt.”

  Monique

  Ik kan het iedereen aanraden

  Ik heb een hele mooie hypnotherapie sessie mogen ervaren bij Ineke. Wat ik heel fijn vond was de manier van uitleggen, begeleiden en het op mij gemak stellen, voor tijdens en na de sessie. Ik kan het iedereen aanraden.

  Chantal

  Ontdek wat hypnotherapie voor jou kan betekenen

  Zet vandaag de eerste stap en voel je binnenkort een stuk lichter.

  ✔️ wanneer het jou uitkomt    ✔️ ontdek hoe het werkt    ✔️ voel of het klikt     ✔️ je zit nergens aan vast   ✔️ stel al je vragen