fbpx

Hypnotherapie

“THE SKY IS NOT THE LIMIT. YOUR MIND IS.”

Hypnotherapie

Wil je op een snelle en effectieve manier fysieke of emotionele beperkingen oplossen, zodat je het leven in al haar vol(ledig)heid ervaart? Verlang je ernaar om je vitaal en energiek te voelen zodat je elke dag met vreugde tegemoet gaat? Misschien voel je je gehinderd door iets waar je al lange tijd mee rondloopt. En vraag je je af wanneer die doorbraak waar je zo naar verlangt eindelijk komt?

Dan is hypnotherapie iets voor jou!

Alles dat je nodig hebt zit al in jou

Weet dat alles wat je nodig hebt om de stap naar verandering te maken, al in jou aanwezig is. Alleen heb je soms een beetje hulp nodig om daarbij te komen. Zoals de beroemde kunstenaar Michelangelo ooit zei: “Ik zag een engel in het marmer en beeldhouwde tot ik hem bevrijdde.”

 

Krachtige veranderingen met hypnotherapie

Hypnotherapie is een krachtige methode om snel veranderingen te kunnen realiseren doordat je werkt met je onbewuste mind. Je denkt misschien dat je je gedrag bewust doet. In werkelijkheid doe je ongeveer 5% van je gedrag bewust en de overige 95% gebeurt onbewust. Je onbewuste neemt tijdens je hele leven suggesties aan. Dit bepaalt hoe jij gebeurtenissen ervaart en bepaalt wie je vandaag de dag bent.

Hypnose kan je niet uitleggen, hypnose moet je zelf ervaren. Probeer maar eens om aan iemand uit te leggen hoe de kleur blauw eruit ziet. Dat lukt ook niet. Ik kan je wel het effect van hypnose uitleggen. Na een sessie voel je je ontspannen, een stuk lichter en merk je dat (moeilijke) dingen je makkelijker afgaan.

Voor mij persoonlijk hebben de hypnose sessies mijn leven totaal in positieve zin veranderd! Lees hier mijn verhaal. 

Dit vind jij fijn om vooraf te weten over hypnotherapie:

 • Je bent niet ‘weg’ tijdens hypnose. Er gebeurt niets dat jij niet wilt en niets dat jij na afloop van de sessie niet meer weet.
 • Ik kan geen ‘controle’ over jou nemen wanneer je in hypnose bent.
 • Je kan gewoon met mij praten tijdens de hypnose.
 • Hypnotherapie is veilig. Ik werk strikt volgens een krachtige, bewezen en veilige methode en ik ben opgeleid door een gerenommeerd instituut.
 • Je komt altijd weer uit de hypnose. Beloofd!

Wil je nog graag wat meer weten over hypnose en hypnotherapie? Bekijk het antwoord op de veelgestelde vragen. 

Wat doet hypnotherapie?

Hypnotherapie is een krachtige methode voor het maken van effectieve veranderingen. Met behulp van hypnotherapie kan je veel verschillende psychosomatische klachten behandelen. Ook kan hypnotherapie effectief ingezet worden als je je eigen kwaliteiten en potentie maximaal wilt benutten.

Zo’n 70 ziekenhuizen in Nederland zetten hypnotherapie succesvol in voor de behandeling van Prikkelbare Darm Syndroom (PDS). Hierover maakte het programma 2Doc de documentaire ‘Hypnose op recept‘.

Met behulp van hypnotherapie kan ik jou helpen bij:

 • Afvallen
 • Doorbreken van ongewenste gewoontes (bijv. roken)
 • Versterken van jouw zelfbeeld en zelfvertrouwen
 • Omgaan met angsten of fobieën
 • Burn-out
 • Stress
 • Regressie
 • Migraine
 • Slaapproblemen

Naast Hypnotherapeut ben ik Leefstijl coach en Access Bars Practitioner. We nemen samen door waar jouw behoefte ligt en welke (combinatie van) behandelwijze het beste daarbij aansluit. Ben je al bekend met Healy? Healy is een bijzondere innovatie op gebied van gezondheid en welzijn. Healy is een klein, draagbaar apparaatje waarmee ik jouw persoonlijke energieveld kan analyseren via een kwantumsensor. Naar aanleiding van jouw analyse ontvang je dan een persoonlijke, op maat gemaakt frequentieprogramma om je bio-energetisch veld weer in balans te brengen en je vitaliteit en algemeen welzijn te bevorderen.

De Healy zet ik soms ook tijdens de hypnotherapie sessie om het effect daarvan te ondersteunen. Uiteraard alles in overleg met jou en afgestemd op jouw doelen.

Afspraak maken hypnotherapie

Wil jij ervaren welke krachtige veranderingen jij kan doormaken met behulp van hypnotherapie? Ben jij klaar voor het oplossen van jouw probleem? Dan gaan we samen aan de slag. Gun het jezelf om jouw innerlijke engel de vleugels te laten uitslaan. Het leven is zoveel mooier als je je vrij voelt!

Ik geef 1 op 1 hypnotherapie zowel live in mijn praktijk sessies als online via videobellen. Beide vormen zijn even effectief. Laten we even overleggen wat voor jou het fijnste werkt!

Hier vind je informatie over mijn werkwijze en tarieven.

Ervaringen van cliënten