fbpx 818667305369053

Hypnotherapie ervaringen

Hypnotherapie ervaringen

Hypnotherapie wordt steeds vaker ingezet als volwaardige therapeutische behandeling voor veel soorten klachten. Zowel mentale als fysieke klachten kan je met behulp cvan hypnotherapie op een veilige, zachte manier oplossen of aanzienlijk verminderen.

Op deze pagina lees je hypnotherapie ervaringen van anderen. Alle mensen die hier hun ervaringen met hypnose delen waren voor die tijd nog nooit in hypnose geweest.

Hypnotherapie ervaringen afvallen

Hypnotherapie wordt steeds vaker ingezet als volwaardige therapeutische behandeling voor veel soorten klachten. Zowel mentale als fysieke klachten kan je met behulp cvan hypnotherapie op een veilige, zachte manier oplossen of aanzienlijk verminderen.

Op deze pagina lees je hypnotherapie ervaringen van anderen. Alle mensen die hier hun ervaringen met hypnose delen waren voor die tijd nog nooit in hypnose geweest.

Al jaren volg ik leefstijlen en diëten. Altijd met hetzelfde resultaat; hard werken om kilo’s te verliezen en een diepe ademhaling en het zat er weer aan. Tot ik op Ineke’s site kwam.

Dat was het begin van de grote verandering. Ik vertrouwde Ineke volledig en ging er helemaal voor! Maar Ineke ook! 4 juni ging ik online voor het eerst onder hypnose. Een geweldige ervaring! Vanaf dat moment is er heel veel veranderd. En niet alleen in mijn gewicht. Ineke coacht me heel goed. Er is een hele nieuwe wereld voor mij open gegaan. In het eerste kwartaal viel ik 7 kg af! Maar het allerlekkerste is de “eetrust” .

Het resetten van mijn onderbewuste! Geen strijd meer met mezelf! Ik maak voor 90 % gezonde keuze’s met voedsel. En geen trek meer in alles wat slecht voor mij is! Die 90 % smaakt dan ook nog eens

FANTASTISCH! Met hypnotherapie kun je nog veel meer problemen aanpakken! ( allergieën bijvoorbeeld) Ik beveel het iedereen aan! Mocht je meer willen weten, zoek gerust contact! Ik vertel je graag alles over mijn hypnotherapie ervaringen!

Petra

Hypnose en leefstijl advies bij Ineke van Healthfulness heeft mijn leven wezenlijk positief veranderd. Effect van hypnotherapie gelijk merkbaar na één keer. Ik had een ingewikkelde relatie met eten. Het inzicht dat allerlei drijfveren in je onderbewuste je eetpatroon beïnvloeden was herkenbaar.

Maar dat met de hypnose die drijfveren kunnen worden losgekoppeld van eetbehoefte was echt nieuw voor mij. Ook de leefstijladviezen passen bij mij, goed voor jezelf zorgen en niet op dieet. Inmiddels al 9 cm buikomvang kwijt. Echt een aanrader.

Sascha

Ik weet niet wat je met me gedaan hebt hoor. Ik sta elke dag weer verbaasd van mezelf. Vandaag ben ik aan het werk. Rond 10 uur neiging om wat eten onderweg te kopen. Bij mezelf gedacht: waar word ik nu gelukkig van zonder dat het eten is? Een latte machiato vanille bij de gele M vandaan….. en dat heb ik gekocht. En ik ben die drang naar eten kwijt.

Monique

Hypnotherapie ervaringen lichamelijke klachten

Lichamelijke klachten hebben zeer regelmatig een emotionele oorzaak. Een lichamelijke klacht is eigenlijk een manier van je lichaam om met jou te communiceren dat er ergens iets uit balans is. Wanneer je de eerste, subtiele signalen hebt gemist of genegeerd zal je lichaam steeds duidelijker aangeven dat er onbalans is.

Lichaam en geest zijn één. Daarom kan een emotioneel probleem zich manifesteren als een lichamelijke klacht.

Rugklachten kunnen bijvoorbeeld voortkomen uit de darmen. Je darmen worden ook wel je ‘buikbrein’ genoemd en dat is niet voor niets. Met hypnotherapie kan je emotionele blokkades effectief oplossen zonder dat je urenlang in je verleden hoeft te graven.

 

Ineke kwam op mijn pad op een punt in mijn leven dat ik al veel groei voor mezelf had doorgemaakt….maar groeien is nooit klaar en ze heeft me daar zeker weer ontzettend bij geholpen dmv een hypnose sessie.

Het was een hele prettige sessie, rustig de tijd voor je nemen, goed doorvragen zodat er duidelijk is wat het werkelijke onderliggende “probleem” is wat ik met me meedroeg….ze heeft me ontzettend geholpen met inzichten maar daarnaast ook opruimen van deze zaken. Zaken waar ik me niet eens van bewust was dat die zoveel invloed op mijn leven hadden.

Met hevige rugpijn kwam ik binnen, wat later bleek een belasting was vanuit een emotie die zich fysiek uitte. Ineke ik kan je niet in woorden uitdrukken wat het voor me betekend heeft. Ik voel me letterlijk een bevrijd mens van het verleden waarin dingen zaten die ik onbewust jaren met me mee heb gedragen

Patricia

Hypnotherapie ervaringen stress verminderen

Lichamelijke en mentale stress kan een enorme impact hebben op hoe je je voelt. Hypnotherapie werkt heel erg effectief als je stress wilt verminderen en op zoek bent naar rust in je hoofd. Juist omdat je met hypnotherapie in je onbewuste mind werkt kan je snel en relatief makkelijk blokkades opheffen.

Lees hieronder de hypnotherapie ervaringen van anderen voor vermindering van stress.

Ik heb een hele mooie hypnotherapie sessie mogen ervaren bij Healthfulness. Wat ik heel fijn vond was de manier van uitleggen, begeleiden en het op mij gemak stellen , voor tijdens en na de sessie. Ik kan het iedereen aanraden

Chantal

Tot 2 maanden geleden had ik nog nooit van hypnotherapie gehoord. Maar door een opeenstapeling van gebeurtenissen in mijn leven kreeg ik een enorme klap in de vorm van een burn-out.

Toen kwam ik bij Ineke terecht. Ineke neemt de tijd voor je, luistert en stelt daarop de juiste vragen om je zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Ik heb de juiste handvatten meegekregen en ben als mens na 3 sessies al zoveel sterker geworden. Lieve Ineke nogmaals bedankt.

Diana

Hypnose op televisie

Heb je wel eens een hypnose show op tv gezien? Het woord zegt het al….. dat is showhypnose en is bedoeld voor entertainment. Misschien heb je hierdoor een verkeerd of onvolledig beeld van hypnose. Je denkt dan misschien dat hypnose eng is of gevaarlijk en dat de hypnotiseur de controle over jou kan nemen. Dat klopt niet.

Hypnotherapie is een van de oudste vormen van psychotherapie waarbij gebruik gemaakt wordt van een combinatie van technieken uit NLP, regressie, visualisatie en mindfulness. Hypnose is een volledig natuurlijke staat en bestaat al zo lang als de menselijke geest. Er is niks geheimzinnigs of onverklaarbaars aan. Tijdens een sessie hypnotherapie ben je gewoon aanspreekbaar, krijg je alles wat er gebeurt gewoon mee en heb je zelf de volledige controle. Als je dat zou willen kan je zelfs je ogen opendoen, opstaan en weglopen. 

Mijn eigen ervaringen met hypnotherapie

Toen ik voor het eerst hoorde over hypnotherapie was mijn eerste reaktie: ‘dat is toch voor gekkies!’ 

Mijn beeld van hypnose en hypnotherapie was ook ontstaan door wat ik op tv had gezien. Daardoor dacht ik bij hypnose aan mensen die tokkend als een kip op een podium rondlopen.

Vast niet toevallig ontmoette ik Edwin Selij op een event en raakte met hem in gesprek. Ik kende hem toen nog niet en ik wist niet dat hij de ‘hypnose koning’ van Nederland wordt genoemd. Maar wat hij vertelde over hypnose maakte mij nieuwsgierig. Ik voerde al ruim 20 jaar strijd tegen mijn weegschaal en nooit met blijvend succes. Volgens Edwin kon hypnose daarmee helpen. 

Voor en na foto vrouw van dik naar dun

Ik ging op zoek naar informatie en heb uiteindelijk zelf een virtuele maagband laten plaatsen. Een virtuele maagband wordt ook wel een hypnotische maagband genoemd. Het was een traject van 4 sessies hypnotherapie en ik kan je zeggen: het heeft mijn leven compleet getransformeerd.

Je kan mijn hele verhaal lezen op de pagina ‘over mij‘. Mijn eigen hypnotherapie ervaringen hebben ertoe geleid dat ik alles over hypnose wilde leren.

 

Inmiddels heb ik mijn eigen hypnotherapie praktijk in Nieuw Vennep. Ik help jou graag 1 op 1 of tijdens een online hypnotherapie sessie met:

Ik hoop dat de hypnotherapie ervaringen op deze pagina jou ook nieuwsgierig hebben gemaakt. Wil je weten welke veranderingen jij kan maken met hypnotherapie?

Plan dan een vrijblijvend telefonisch introductiegesprek in. Als ik je kan helpen dan vertel ik hoe en als ik je niet kan helpen dan zeg ik het ook!