fbpx 818667305369053

Hypnotherapie ervaringen

Hypnotherapie ervaringen

 

Heb je het gevoel dat iets in jou blokkeert? Loop je telkens tegen dezelfde thema’s aan? Steekt je onzekerheid telkens weer de kop op? Lukt het maar niet om goede voornemens vol te houden? 

Los je belemmeringen op waar ze zijn ontstaan: in je onbewuste brein. Hypnotherapie is een krachtige, effectieve therapeutische behandeling voor veel soorten klachten. Zowel mentale als fysieke klachten. Hypnotherapie is een veilige, zachte manier om klachten op te lossen of aanzienlijk te verminderen.

Lees hier de hypnotherapie ervaringen van anderen. De meesten van hen waren nog nooit eerder in hypnose geweest.

Al jaren volgde ik leefstijlen en diëten. Altijd met hetzelfde resultaat: hard werken om kilo’s te verliezen en één diepe ademhaling en het zat er weer aan. 

Hypnotherapie was het begin van een grote verandering. Vanaf dat moment is er heel veel veranderd. Er is een hele nieuwe wereld voor mij open gegaan. In het eerste kwartaal viel ik 7 kg af. Ik heb geen strijd meer met mezelf. Ik maak voor 90 % gezonde keuze’s met voedsel. En geen trek meer in alles wat slecht voor mij is!

Petra

Hypnose en leefstijl advies bij Ineke heeft mijn leven wezenlijk positief veranderd. Effect van hypnotherapie gelijk merkbaar na één keer. Ik had een ingewikkelde relatie met eten. Het inzicht dat allerlei drijfveren in je onderbewuste je eetpatroon beïnvloeden was herkenbaar. Maar dat met de hypnose die drijfveren kunnen worden losgekoppeld van eetbehoefte was echt nieuw voor mij. Ook de leefstijladviezen passen bij mij, goed voor jezelf zorgen en niet op dieet. Inmiddels al 9 cm buikomvang kwijt. Echt een aanrader.

Sascha

Mijn hypno-sessies bij Ineke vond ik heel fijn. Goede uitleg, fijne bejegening en fijne terugkoppelingen. Ik heb me echt verwonderd over wat er allemaal voorbij kwam tijdens mijn hypnoses. Ook erg verhelderend. Langzaam begonnen dingen wel helderder te worden en snapte ik de ervaringen die ik had ook steeds beter. Na de sessies was ik wel erg moe en voelde me tegelijkertijd ook erg fijn en soort van opgeruimd. Ik heb er ondanks dat ik het ook wel spannend vond een goede en heldere ervaring aan overgehouden, waar ik nu verder mee aan de slag kan gaan. Dank je wel Ineke

Anika

Ik was nieuwsgierig wat hypnotherapie voor mij zou kunnen doen wat betreft afvallen. Het was voor mij ook geheel nieuw en ik ben er zonder al te veel verwachtingen in gegaan. Ineke is lekker duidelijk en direct en legt goed uit wat er allemaal gaat gebeuren. De sessies heb ik als zeer prettig ervaren. Ook de audio die je krijgt was erg fijn om naar te luisteren. Al met al heeft het mij zeker goed gedaan. Ik voel me erg goed, fitter, energieker, zekerder, en ook een aantal kiloos lichter, en er is meer rust. Zeker aan te raden!

Martine

Ontdek wat hypnotherapie voor jou kan betekenen

Zet vandaag de eerste stap en voel je binnenkort een stuk lichter.

✔️ wanneer het jou uitkomt    ✔️ ontdek hoe het werkt    ✔️ voel of het klikt     ✔️ je zit nergens aan vast   ✔️ stel al je vragen

Hypnotherapie ervaringen bij lichamelijke klachten

Heb jij al langere tijd een lichamelijke klacht? Ben je steeds maar zo moe of futloos? Lukt het niet om gewicht kwijt te raken? Word je geplaagd door pijn?

Jouw lichaam communiceert voortdurend met je. Is er ergens onbalans dan geeft je lichaam dat aan. Eerst gebeurt dat subtiel. En hoe langer de klacht aanhoudt waar niets mee gedaan wordt, hoe harder je lichaam gaat schreeuwen.

Ons lichaam en onze geest zijn één. Dat zorgt ervoor dat een emotionele onbalans zich kan manifesteren als een lichamelijke klacht. Soms ben je je helemaal niet bewust van een onbalans. Ook dan kunnen we samen aan de slag om je klacht op te lossen. Zonder dat we uitgebreid in je verleden hoeven te graven. Op verschillende manieren breng ik je in contact met je onbewuste. Dat kan met een heel praktische oefening of terwijl je in een diepe, ontspannen hypnose bent. Ik begeleid je vervolgens bij het opsporen én oplossen van je belemmeringen. Hypnotherapie is effectief en krachtig op een veilige, zachte manier.

Hypnotherapie ervaringen bij stress en burn-out

Heb je wel eens last van onverklaarbare hartkloppingen? Zitten je schouders en nek regelmatig vast? Voel je je moe, neerslachtig of futloos? Ben je uitgevallen op je werk omdat je de druk even niet meer aan kon?

Lichamelijke en mentale stress hebben enorme impact op hoe je je voelt. Dagelijkse dingen die je meemaakt kunnen triggers zijn voor heftige emoties. Soms begrijp je niets van je eigen reaktie. En intussen heb je er wel behoorlijk wat last van. Hypnotherapie werkt heel erg effectief als je stress wilt verminderen. Het helpt je met rust in je hoofd en energie in je lijf. Juist omdat je met hypnotherapie in je onbewuste mind werkt kan je snel en  makkelijker blokkades opheffen. Ook veranderingen in je leefstijl zorgen voor een grote impact op je stress niveau. De combinatie leefstijl en hypnotherapie is dan ideaal. Zo weet je niet alleen wát je moet doen maar wordt het ook gemakkelijker om vol te houden doordat je je onbewuste patronen herprogrammeert.

Lees hieronder de hypnotherapie ervaringen van anderen voor vermindering van stress.

Tot 2 maanden geleden had ik nog nooit van hypnotherapie gehoord. Maar door een opeenstapeling van gebeurtenissen in mijn leven kreeg ik een enorme klap in de vorm van een burn-out. Toen kwam ik bij Ineke terecht. Ineke neemt de tijd voor je, luistert en stelt daarop de juiste vragen om je zo goed mogelijk te kunnen behandelen.

Ik heb de juiste handvatten meegekregen en ben als mens na 3 sessies al zoveel sterker geworden. Lieve Ineke nogmaals bedankt.

Diana

Het was niet mijn eerste ervaring met hypnotherapie maar wel de eerste keer bij Healthfulness. Een gevoel van veiligheid is voor mij erg belangrijk en dat vind ik bij Ineke zeker. Voor elke sessie neemt ze de tijd om te kijken hoe je je voelt, je gerust te stellen en uitleg te geven. De hypnoses zelf deed ik online. Ideaal omdat ik in het buitenland woon. Elke keer ging ik wat dieper. Het heeft me enorm geholpen in mijn verdere ontwikkeling en verwerking. Er zijn gebeurtenissen naar boven gekomen die bij eerdere therapieën niet belicht werden. Ineke blijft altijd rustig maar alert. Dank Ineke voor je wijsheid, geduld en alle mooie inzichten.

Nathalie

Ik heb een hele mooie hypnotherapie sessie mogen ervaren bij Healthfulness. Wat ik heel fijn vond was de manier van uitleggen, begeleiden en het op mij gemak stellen , voor tijdens en na de sessie. Ik kan het iedereen aanraden

Chantal

Een geweldige ervaring om meer inzicht te krijgen in jezelf en meer rust in je lijf. Nog iedere dag heb ik profijt van mijn bezoek aan Healthfulness.

Mel

Hypnose op televisie

Heb je wel eens een hypnose show op tv gezien? Het woord zegt het al….. dat is showhypnose en is bedoeld voor entertainment. Misschien heb je hierdoor een verkeerd of onvolledig beeld van hypnose. Je denkt dan misschien dat hypnose eng is of gevaarlijk en dat de hypnotiseur de controle over jou kan nemen. Dat klopt niet.

Hypnotherapie is een van de oudste vormen van psychotherapie waarbij gebruik gemaakt wordt van een combinatie van technieken uit NLP, regressie, visualisatie en mindfulness. Hypnose is een volledig natuurlijke staat en bestaat al zo lang als de menselijke geest. Er is niks geheimzinnigs of onverklaarbaars aan. Tijdens een sessie hypnotherapie ben je gewoon aanspreekbaar, krijg je alles wat er gebeurt gewoon mee en heb je zelf de volledige controle. Als je dat zou willen kan je zelfs je ogen opendoen, opstaan en weglopen. 

Mijn eigen ervaringen met hypnotherapie

Toen ik voor het eerst hoorde over hypnotherapie was mijn eerste reaktie: ‘dat is toch voor gekkies!’ 

Mijn beeld van hypnose en hypnotherapie was ook ontstaan door wat ik op tv had gezien. Daardoor dacht ik bij hypnose aan mensen die tokkend als een kip op een podium rondlopen.

Vast niet toevallig ontmoette ik Edwin Selij op een event en raakte met hem in gesprek. Ik kende hem toen nog niet en ik wist niet dat hij de ‘hypnose koning’ van Nederland wordt genoemd. Maar wat hij vertelde over hypnose maakte mij nieuwsgierig. Ik voerde al ruim 20 jaar strijd tegen mijn weegschaal en nooit met blijvend succes. Volgens Edwin kon hypnose daarmee helpen. 

Voor en na foto vrouw van dik naar dun

Ik ging op zoek naar informatie en heb uiteindelijk zelf een virtuele maagband laten plaatsen. Een virtuele maagband wordt ook wel een hypnotische maagband genoemd. Het was een traject van 4 sessies hypnotherapie en ik kan je zeggen: het heeft mijn leven compleet getransformeerd.

Je kan mijn hele verhaal lezen op de pagina ‘over mij‘. Mijn eigen hypnotherapie ervaringen hebben ertoe geleid dat ik alles over hypnose wilde leren.

 

Ontdek wat hypnotherapie voor jou kan betekenen

Zet vandaag de eerste stap en voel je binnenkort een stuk lichter.

✔️ wanneer het jou uitkomt    ✔️ ontdek hoe het werkt    ✔️ voel of het klikt     ✔️ je zit nergens aan vast   ✔️ stel al je vragen