fbpx 818667305369053

Healy

Healy

Ben je al bekend met Healy? Healy is een bijzondere innovatie op gebied van gezondheid en welzijn. De technologie van Healy maakt gebruik van frequenties om jouw bio-energetisch veld in balans te brengen.  

Healy is een klein, draagbaar apparaatje waarmee je jouw persoonlijke energieveld kan analyseren via een kwantumsensor. Naar aanleiding van jouw analyse ontvang je dan een persoonlijke, op maat gemaakt frequentieprogramma om je bio-energetisch veld weer in balans te brengen en je vitaliteit en algemeen welzijn te bevorderen.

Healy frequenties voor holistische gezondheid

Wist jij dat een aantal mensen uit de geschiedenis heel bepalend zijn geweest voor de manier waarop we in deze tijd naar ons lichaam en geest kijken? In de 17e eeuw concludeerde René Descartes bijvoorbeeld aan dat de geest geen invloed op het lichaam kon hebben. Omdat je de geest niet kan waarnemen werd voor de wetenschap lichaam en geest gescheiden.

Veel aanbod uit de complementaire geneeskunde wordt afgedaan als ‘niet wetenschappelijk’. Therapieën en behandelwijzen die uitgaan van de kracht en wijsheid van de natuur, en het zelfgenezend vermogen van het menselijk lichaam, zijn natuurlijk niet interessant voor de industrie die chemische geneesmiddelen produceert. 

Het onzichtbare kwantumveld

Fysica wordt als basis van alle wetenschappen gezien. Daardoor negeren veel wetenschappers de onzichtbare kwantumwereld. Maar, het universum is een ondeelbaar, dynamisch geheel. Daarin zijn energie en materie zo sterk verstrengeld dat ze onmogelijk los van elkaar gezien kunnen worden. Om die reden is de focus op de rol van energie in gezondheid en ziekte een onmisbare schakel voor heling en ontwikkeling.

Alles is energie

Alles is energie, alles is trilling. Trillingen zijn frequenties. Healy herstelt door middel van het zenden van frequenties je bioenergetische balans.

Ons lichaam is één vibrerende massa moleculen met hun atomen en daaromheen bewegende deeltjes die verschillende trillingen teweeg brengen. Alle cellen in je lichaam hebben een frequentie. Zo’n cel kan door verschillende oorzaken verstoord raken. Bijvoorbeeld door emotionele blokkades, fysieke overbelasting maar ook bijvoorbeeld een ongeluk. 

Medisch gecertificeerd

Healy is een medisch gecertificeerd apparaatje en bewezen effectief bij chronische pijn, skeletpijn, fibromyalgie, migraine, alsmede psychische stoornissen zoals angst, depressie, en daarmee verbonden slaapproblemen. 

Healy kan ook ondersteuning geven bij emotionele of hormonale balans, stress, organen, allergieën, huid, haar, meridianen, chakra’s en nog veel meer. Voor deze toepassingen wordt Healy niet erkend door de medische wetenschap. Persoonlijk ervaar ik de positieve invloed omdat ik mijn Healy dagelijks gebruik. De frequentie programma’s waar ik zelf erg veel gebruik van maak zijn de programma’s voor mijn immuunsysteem, gewicht, mentale balans en chakra’s. 

 

Healy frequentie therapie

De werkelijkheid van het kwantum universum verbindt de geest weer met het lichaam. Je geest beïnvloedt je fysieke lichaam. De energie van je geest, in de vorm van gedachten, hebben een directe invloed op hoe jouw hersenen de fysiologie van je lichaam aansturen.

Energie is een effectiever middel om -de materie van- je fysieke lichaam te beïnvloeden dan het gebruik van onnatuurlijke, chemische stoffen.

Healy is een draagbaar, medisch gecertificeerd frequentieapparaat
waarmee je zelf kan identificeren waar jouw het lichaam een disbalans heeft. Op het apparaatje zitten 120 behandelende frequentie programma’s waarmee je jouw bio-energetische balans ondersteunt. En als je weet dat alles energie is, is het gewoon logisch.

Healy consult

Nu tijdelijk als eerste kennismaking 

Healy consult van 45 minuten voor maar € 50,-

Healy zelf ervaren? 

Ben jij nieuwsgierig wat er allemaal mogelijk is met Healy? Wil je een aurafoto laten maken met een uitgebreide analyse? Wil je de toepassing van Healy zelf ervaren?

Maak dan een afspraak om een analyse te laten maken. Uit de analyse komen de 5 belangrijkste aandachtsgebieden voor jouw bio-energetische balans. Vervolgens gaan we een laag dieper naar deze 5 aandachtsgebieden kijken. Het resultaat is een rapport waarin jij precies kan zien waar jouw lichaam behoefte heeft aan meer balans. Het rapport ontvang je per e-mail.

Na de analyse kiezen we welk aandachtsgebied jij op dat moment met een frequentie programma wilt ondersteunen. Je krijgt de Healy polsbandjes om en geniet een half uur lang van een heerlijk kopje thee of glas water terwijl de Healy zijn werk doet.

Healy thuis uitproberen?

Ben je enthousiast over Healy en de mogelijkheden van frequentie therapie? Huur dan de Healy en probeer hem 3 tot 5 dagen thuis uit.

De kosten voor 3 dagen Healy huren zijn
€ 30,- en voor 5 dagen Healy huren € 50,0 Mocht je binnen 2 weken na de huurtermijn de Healy zelf aanschaffen dan krijg je de helft van je betaalde huurbedrag terug.

Healy kopen

Een Healy is best een aanschaf. Daarom vind ik het belangrijk om je goed te informeren. Hieronder vind je het antwoord op veelgestelde vragen over Healy. 

Wanneer je begint met freqneties dan zal je lichaam wat tijd nodig hebben om eraan te wennen. Je bent van harte welkom om de Healy te komen uitproberen in mijn praktijk. Houd er rekening mee dat Healy bedoeld is voor regelmatig (thuis) gebruik. Zelf gebruik ik hem meerdere keren per dag. Voor mijzelf en mijn gezinsleden. 

 

Wat is een Healy precies?

De Healy is een klein apparaatje (5 bij 5 cm) dat frequenties stuurt naar je lichaam. je kan het zien als bioresonantie voor thuis. Net als bij andere holistische geneeswijzen ondersteunt de Healy je lichaam met de juiste frequenties zodat je zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd.

Ik wil Healy uitproberen

Je bent van harte welkom voor een analyse en een frequentie programma in mijn praktijk. Wil je Healy graag thuis uitproberen dan kan je Healy huren voor  € 30,- voor 3 dagen of  5 dagen voor € 50,-. Schaf je na de huurtermijn binnen 2 weken zelf jouw eigen Healy aan dan ontvang je van mij de helft van jouw huurbedrag terug.

Healy zelf geeft 14 dagen retour garantie. Dus je kan Healy ook direct zelf kopen en hem thuis uitproberen. Healy geeft deze service omdat de ervaring is dat mensen er veel baat bij hebben. Ze ontvangen maar zeer weinig Healy’s terug binnen 14 dagen. Maar je mag hem natuurlijk binnen die 2 weken, zonder opgave van redenen, aan Healy terugsturen en dan krijg je gewoon je geld terug.

 

Hoe werkt een Healy aanschaffen?

Healy heeft ervoor gekozen om alleen te verkopen via netwerkmarketing. Dat betekent dat je jouw Healy aanschaft via een andere Healy gebruiker. Dit is de persoon die jou over Healy verteld heeft of bij wie je de Healy hebt uitgeprobeerd. Je schaft jouw Healy aan via deze link. Dan ben ik vanaf dit moment jouw contactpersoon. Neem even contact met mij op voordat je gaat bestellen Ik begeleid je dan door het hele proces van aankoop zodat we zeker weten dat alles goed gaat en je jouw Healy snel in huis hebt. Ik help je dan ook met installeren en met starten met het gebruiken van jouw Healy.

Healy betaalt een commissie uit aan de persoon van wie jij de link hebt ontvangen (in dit geval aan mij). Wanneer jij zelf een Healy hebt aangeschaft en je maakt iemand anders enthousiast over Healy, dan kan jij vervolgens ook zelf commissie ontvangen als je daarvoor gekozen hebt. 

Hoe kies ik mijn Healy?

Je kan kiezen uit 4 verschillende edities van Healy. Je krijgt in elk geval altijd het apparaatje. Het verschil zit hem in de edities: hoeveel programma’s je erop wilt hebben. 

Dit zijn de edities:

> Healy Gold
> Healy Holistic Health
> Healy Holistic Health Plus
> Healy Resonance

Hoe hoger de editie, hoe meer programma’s beschikbaar zijn. De Resonance is de meest uitgebreide versie waarmee je ook analyses kan maken. De Gold, Holistic Health en Holistic Health Plus zijn de edities waarop de frequentie programma’s staan. 

Welke editie je kiest, hangt een beetje af van wat je ermee wilt bereiken. Verderop op deze pagina vind je de beschrijving van alle programma’s die per editie op jouw Healy zitten. In totaal zijn er 120 programma’s verkrijgbaar. Elk programma heeft zijn eigen toepassing.

Je koppelt jouw Healy aan een app op je mobiele telefoon. Je kiest welk programma je wilt gebruiken via je telefoon. Je telefoon stuurt het programma naar jouw Healy apparaatje. Aan jouw Healy apparaatje kan je polsbandjes, plak electroden of oorclips aansluiten. Het programma geeft aan wat je kan kiezen. De Healy stuurt vervolgens microfrequenties via je zenuwbanen naar je cellen. 

Ik wil een Healy kopen

Vrijwaring: Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, skeletpijn, fibromyalgie, migraine, psychische stoornissen zoals angst,
depressie en daarmee verbonden slaapproblemen. Alle andere toepassingen van Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond. 

Verschillende Healy edities & programma’s

Welke editie van Healy wil je aanschaffen? Het antwoord op die vraag is eigenlijk een luxe probleem.

Hieronder (zie plaatjes) zie je welke programma’s bij welke versie zijn inbegrepen:

> Healy Gold
> Healy Holistic Health
> Healy Holistic Health Plus

De voordeligste optie is een Healy Gold edition. Je krijgt dan alle programma’s en kan naar keuze 1 extra programma erbij kiezen, bijvoorbeeld ‘Pijn/Psyche’. Je kan altijd jouw Healy op een later moment upgraden naar een hogere editie.

Hieronder zie je welke programma’s bij welke editie zijn inbegrepen. Kijk hiervoor bovenaan het eerste plaatje naar de namen van de edities en de bijbehorende kleuren.

De Healy Resonance is de analyse app. Hiermee kan je resonance analyses en aura analyses maken. Via de Resonance kan je ook analyses op afstand maken en frequenties op afstand sturen (via het energetisch veld).

Healy programma omschrijvingen en pakketten 1

(Klik op het plaatje om te vergroten)

Healy programma omschrijvingen en pakketten 2

(Klik op het plaatje om te vergroten)

Healy Resonance

Aan de hierboven getoonde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Healy bepaalt alle prijzen en prijswijzigingen zijn voorbehouden. Je Healy wordt altijd rechtstreeks door Healy geleverd, en je koopt hem altijd via de link van een netwerkpartner. Healy wordt niet los via internet verkocht.