818667305369053

Ervaringen

Wat ben ik blij en dankbaar dat ik bij Ineke terecht gekomen ben. Na het meemaken van een aantal heftige emotionele gebeurtenissen achter elkaar kon ik mijn rust niet meer vinden, ik ervoer een staat van constante paniek. Drie sessie bleken voldoende om weer zelfverzekerd verder te kunnen, wat een geweldige ervaring! Ineke’s manier van communiceren; betrokken, nuchter en humorvol heb ik als zeer prettig ervaren.

Mirjam

Al jaren volgde ik leefstijlen en diëten. Altijd met hetzelfde resultaat: hard werken om kilo’s te verliezen en één diepe ademhaling en het zat er weer aan. 

Hypnotherapie was het begin van een grote verandering. Vanaf dat moment is er heel veel veranderd. Er is een hele nieuwe wereld voor mij open gegaan. In het eerste kwartaal viel ik 7 kg af. Ik heb geen strijd meer met mezelf. Ik maak voor 90 % gezonde keuze’s met voedsel. En geen trek meer in alles wat slecht voor mij is!

Petra

Hypnose en leefstijl advies bij Ineke heeft mijn leven wezenlijk positief veranderd. Effect van hypnotherapie gelijk merkbaar na één keer. Ik had een ingewikkelde relatie met eten. Het inzicht dat allerlei drijfveren in je onderbewuste je eetpatroon beïnvloeden was herkenbaar. Maar dat met de hypnose die drijfveren kunnen worden losgekoppeld van eetbehoefte was echt nieuw voor mij. Ook de leefstijladviezen passen bij mij, goed voor jezelf zorgen en niet op dieet. Inmiddels al 9 cm buikomvang kwijt. Echt een aanrader.

Sascha

Ik begon bij Ineke omdat ik lekkerder in mijn leven wil staan. Het traject heeft me heel veel opgeleverd en mij geleerd om ook naar mijzelf te kijken. Ik vond het fijne gesprekken en een goede ervaring met hypnotherapie, waar ik vooraf geen ervaring in had. Een hele fijne therapie waar ik veel van geleerd heb. Ik heb een betere kijk op het leven.

Carola

Ik kwam bij Ineke vanwege een eetverslaving en onrust in mijn lijf. Ineke gaf mij een enorm vertrouwd gevoel waardoor ik mij volledig kon openstellen. Ze is zeer betrokken bij het proces en geeft enorm goede uitleg over hoe lichaam en geest samenwerken. Ik kreeg nieuwe inzichten, tips en oefeningen, die mij enorm hebben geholpen. Het traject bij Ineke heb ik ervaren als een cadeau aan mijzelf.

Judith

Mijn hypno-sessies bij Ineke vond ik heel fijn. Goede uitleg, fijne bejegening en fijne terugkoppelingen. Ik heb me echt verwonderd over wat er allemaal voorbij kwam tijdens mijn hypnoses. Ook erg verhelderend. Langzaam begonnen dingen wel helderder te worden en snapte ik de ervaringen die ik had ook steeds beter. Na de sessies was ik wel erg moe en voelde me tegelijkertijd ook erg fijn en soort van opgeruimd. Ik heb er ondanks dat ik het ook wel spannend vond een goede en heldere ervaring aan overgehouden, waar ik nu verder mee aan de slag kan gaan. Dank je wel Ineke

Anika

Ik was nieuwsgierig wat hypnotherapie voor mij zou kunnen doen wat betreft afvallen. Het was voor mij ook geheel nieuw en ik ben er zonder al te veel verwachtingen in gegaan. Ineke is lekker duidelijk en direct en legt goed uit wat er allemaal gaat gebeuren. De sessies heb ik als zeer prettig ervaren. Ook de audio die je krijgt was erg fijn om naar te luisteren. Al met al heeft het mij zeker goed gedaan. Ik voel me erg goed, fitter, energieker, zekerder, en ook een aantal kiloos lichter, en er is meer rust. Zeker aan te raden!

Martine

Tot 2 maanden geleden had ik nog nooit van hypnotherapie gehoord. Maar door een opeenstapeling van gebeurtenissen in mijn leven kreeg ik een enorme klap in de vorm van een burn-out. Toen kwam ik bij Ineke terecht. Ineke neemt de tijd voor je, luistert en stelt daarop de juiste vragen om je zo goed mogelijk te kunnen behandelen.

Ik heb de juiste handvatten meegekregen en ben als mens na 3 sessies al zoveel sterker geworden. Lieve Ineke nogmaals bedankt.

Diana

Het was niet mijn eerste ervaring met hypnotherapie maar wel de eerste keer bij Healthfulness. Een gevoel van veiligheid is voor mij erg belangrijk en dat vind ik bij Ineke zeker. Voor elke sessie neemt ze de tijd om te kijken hoe je je voelt, je gerust te stellen en uitleg te geven. De hypnoses zelf deed ik online. Ideaal omdat ik in het buitenland woon. Elke keer ging ik wat dieper. Het heeft me enorm geholpen in mijn verdere ontwikkeling en verwerking. Er zijn gebeurtenissen naar boven gekomen die bij eerdere therapieën niet belicht werden. Ineke blijft altijd rustig maar alert. Dank Ineke voor je wijsheid, geduld en alle mooie inzichten.

Nathalie

Bij Ineke terechtgekomen via Facebook. Was heel nieuwsgierig naar hypnotherapie en hoe dit mij kan helpen met afvallen. De gesprekken en hypnotherapie hebben mij geholpen en helpen nog steeds bij mijn lichte burn-out. Het heeft en helpt nog steeds om mijzelf ontspannender te maken…. dat afvallen volgt vanzelf wel. Ineke’s nazorg is ook prima, ik krijg nog steeds audio’s van haar die mij helpen.
Elly

Een hele fijne en mooie ervaring met hypnose! Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Ineke. De kracht van rust en ontspannen gevoel is zo bijzonder. Zo’n relaxed en ontspannen gevoel had ik nog nooit eerder ervaren. Ineke heeft me hier naar toe begeleid/meegenomen.
Soraya

Ik heb een hele mooie hypnotherapie sessie mogen ervaren bij Healthfulness. Wat ik heel fijn vond was de manier van uitleggen, begeleiden en het op mij gemak stellen , voor tijdens en na de sessie. Ik kan het iedereen aanraden

Chantal

Traject bij Ineke vanaf de start tot einde helder besproken, tussentijds ruimte voor aanpassingen waar nodig.
Ik kan weer verder met de handvatten en inzichten die ik heb opgedaan en dat gun ik iedereen.

Esther

Een geweldige ervaring om meer inzicht te krijgen in jezelf en meer rust in je lijf. Nog iedere dag heb ik profijt van mijn bezoek aan Healthfulness.

Mel

Ik voelde mij gelijk op mijn gemak bij Ineke. De blokkades waar ik al jaren mee rond liep en uiteindelijk in een burn-out overging zijn na 3 powersessies weg.
Ik kreeg hypnose meditatie voor thuis wat erg prettig is om dagelijks mijn rust te mogen pakken. Het was een bijzondere, prettige en zeer positieve ervaring!!!!

Marie-Louise