Ben je klaar om jezelf voorgoed te bevrijden van eetbuien

en wil jij een ontspannen relatie met eten creëren?

 

Het begint al als je ’s morgens je outfit moet kiezen. “Niks staat mij mooi” denk je voor de zoveelste keer. Je voelt je gewoon niet happy als je voor de spiegel staat. Het gekke is dat het op andere fronten in je leven lekker loopt. Maar je eetgedrag krijg je maar niet onder controle. Je bent een zelfbewuste vrouw en herkent je eigen patronen. Je weet precies welke uitdagingen met eten je ervaart. Alleen is het je nog steeds niet gelukt om dit zelf te doorbreken.

Je wordt helemaal gek van die constante gedachten over eten. “Wat zal ik nemen als ik thuis kom. Eigenlijk mag ik dit niet. Eentje kan toch geen kwaad?” Waar je op andere gebieden in je leven je zaakjes zo goed voor elkaar hebt, zo moedeloos voel je je op het gebied van je eetgedrag. Als je alleen al denkt aan weer op dieet gaan dan haak je alweer af. Want wat hebben al je eerdere pogingen nou eigenlijk opgeleverd behalve frustratie en de gedachte “zie je wel, weer mislukt.”

Intussen ben je er ook wel achter dat het ‘m niet zozeer zit in zo streng mogelijk voor jezelf zijn qua eten. Je bent niet op zoek naar weer het zoveelste dieet en weet dat je juist aan de slag mag met je mindset en aan het oplossen van de oorzaak achter je strijd met eten. Met volhouden en proberen heb je het nu wel gehad. Waar je naar verlangt is een ontspannen relatie met eten. Zonder dat dwangmatige en destructieve randje eraan.

Je wil niets liever dan tevreden voor de spiegel staan, MAAR

A

Na een stressvolle dag is het eerste wat je doet als je thuis komt in de voorraadkast duiken, op zoek naar wat te eten

A

Je hebt allerlei diëten al geprobeerd maar je viel altijd weer terug en eten blijft een strijd

A

Je gooit je weegschaal liever uit het raam dan dat je erop staat

A

Je vraagt je af of je ooit van die kilo’s af zal komen. Omdat het in de familie zit. Of omdat je denkt dat je lijf niet meer meewerkt.

A

Je hebt een duveltje op je schouder die tegen je blijft zeggen dat het je toch niet lukt en dat je een zwakkeling bent als je niet doorzet

Eindelijk niet meer proberen of volhouden maar bewust kiezen.

Hoe zou het voor je zijn als…

Je nooit meer op dieet zou hoeven en toch moeiteloos op een fijn gewicht komt én blijft? Wat zou het voor jou betekenen wanneer je blij bent als in de spiegel kijkt? Wanneer je je lekker en zelfverzekerd voelt in je lichaam. Hoe zou het voor je zijn als het jou niet meer overkomt dat je op een feestje binnen een half uur de hele schaal met hapjes naar binnen hebt gewerkt? En dat je nooit meer denkt: “ik wil het wel maar ik mag het niet” omdat je van binnenuit voelt “ik mag het wel maar ik wil het niet.”

Hoe zou het zijn als je eten niet meer nodig hebt als copingmechanisme wanneer je stress of emoties ervaart. Omdat je hebt geleerd om dit op een gezonde manier te reguleren. Zodat je eten niet meer in dienst hoeft te nemen als afleiding, troost of beloning. Stel je eens voor dat jij de controle over eten hebt. In plaats van dat eten controle heeft over jou. Hoeveel vrijheid zou dat opleveren in je gedachten? En hoeveel opluchting voor je lijf.

Dat is precies waar een ontspannen relatie met eten over gaat. Vanuit een stevig fundament van oprechte zelfliefde wíl je goed voor zorgen. Waarbij het niet meer gaat over volhouden op wilskracht. Dat is pas eetRUST in je hoofd én in je lichaam. 

Zij creëerden al eetRUST

 

“Ineke begeleidt je op een reis naar binnen. Waar je mag loslaten en omarmen. Waar je ontdekt en leert om weer van jezelf te houden en vanuit zelfliefde de controle over eten weer terug te nemen. Dit programma gaat veel verder dan alleen maar afvallen. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik aan het programma ben begonnen. En jij bent een topper, je zet jouw professionele kennis op een warme liefdevolle manier in om ons te begeleiden. ❤️”

 

Klaske

 

“Heel mooi in elkaar gezet programma, wat goed in elkaar overloopt in waar je tegenaan loopt. Veel persoonlijke ondersteuning. En goede resultaten op het emotie eten. Dat is bij mij echt opgelost en heb zelfs de drang niet meer. En mocht ik het wel hebben weet ik wat ik moet doen en voel ik echte zelfliefde. Je bent fantastisch Ineke, ik ben heel bij dat ik mezelf dit heb gegund. En dat het werkt.”

 

Talitha

 

“Het is een heel fijn programma met een zeer warme en betrokken coach. Het heeft mij inzicht gegeven in mijn eetgedrag en gedachten. Het is fijn om de rust te ervaren die het programma brengt. De coach goals heb ik al zeer prettig ervaren. Dank je wel Ineke voor je warme en betrokken benadering, het heeft mij goed gedaan. Je bent een hele fijne persoonlijkheid.”

 

Angelique

 

Een fijn en positief programma die alle facetten van emotie-eten aanpakt. Door het inzetten op het ‘emotie’ gedeelte in plaats van ‘eten’ gedeelte, pak je de oorzaak aan en werkt het naar mijn idee veel beter. Daarnaast heeft het me in het algemeen wat tot rust gebracht. Hierdoor vind ik het een heel fijn programma.

 

Esmée

 

Mooi compleet programma met veel fijne hypnoses. Heb heel veel rust en inzichten gekregen en ook nog eens heel veel kilo’s afgevallen. Ik kan nu meer luisteren naar mijn lichaam en daardoor veel gezonder en minder eten. Vooraf wist ik niet precies wat ik moest verwachten maar het was veel completer dan dat ik had kunnen denken.

 

Ilse

 

Ik kan iedereen dit programma aanraden, het is geen dieet maar pakt echt het emotie-eten aan. Er zit voor een ieder wel iets in het programma waar je echt iets mee kan. En de coach calls vind ik ontzettend waardevol, zo fijn om met Ineke en alle deelneemsters te kunnen praten over ieders ervaring, je leert zoveel van elkaar!

 

Mirjam

Dit kan jij ook bereiken met het eetRUST coaching programma 

 

Dit houdt het eetRUST coaching programma in:

✅ Een traject van 6 maanden waarin ik je stap voor stap begeleid naar een ontspannen relatie met eten.

✅  Tijdens het traject onbeperkt toegang tot 7 online modules met uitlegvideo’s, oefeningen, reflectievragen en hypnose sessies op audio.

✅  Elke maand een live-online workshop waarbij we dieper in een specifiek thema duiken. Kan je daar niet live bij zijn dan kan je de replay bekijken.

✅  Elke maand een live coach call via Zoom waarin je al je vragen kan stellen aan mij persoonlijk. Ook hiervan is altijd een replay beschikbaar.

✅  Tijdens het hele traject kan je mij bereiken voor vragen of als je ergens tegenaan loopt, via de berichtenmodule in de online omgeving van het programma.

✅ Herkenning en support van gelijkgestemde vrouwen in de online community van dit coaching programma.

Na het eetRUST coaching programma:

Hoef je niet meer na te denken over eten omdat je focus niet meer de hele tijd op eten ligt. Stress en emoties kan je op een gezonde manier reguleren waardoor je je onrust niet meer hoeft te dempen met eten. Dat destructieve, dwangmatige randje rondom eten is weg. Je bent je veel bewuster van je eigen behoeften en kan daarin voorzien zonder op de vlucht te slaan naar de voorraadkast. Eindelijk is eten geen strijd meer. Je hebt veel meer energie en ‘nee’ zeggen tegen wat je niet wilt gaat je gemakkelijk af. Of dat nou gaat over eten of over je grenzen bewaken richting anderen.

Etentjes of verjaardagen leveren jou geen stress meer op. Je reageert ontspannen op eten en op eet situaties. Mocht je toch nog voor een uitdaging komen te staan dan weet je moeiteloos hoe je daarmee om kan gaan. Waar je eerst nog voelde dat je geen controle over jezelf had, ervaar je nu dat jij degene bent die op een positieve manier de regie in handen heeft. En dat voelt héérlijk!

In de spiegel zie je een mooie, zelfverzekerde vrouw waarmee je een diepe liefdevolle verbinding voelt.

 

Ben je klaar om slank te worden zodat je het daarna ook blijft?

Jouw investering: 159 euro per maand*

*maandbedrag gedurende het gehele traject van 6 maanden.
Bij betaling ineens krijg je 57 euro korting en is de investering 897 euro.

“The secret of change is to focus all of your energy
not on fighting the old. But on building the new.”

– Socrates

Voor en na foto vrouw van dik naar dun

Ik ben jouw coach tijdens het traject

Hoi, ik ben Ineke van Huuksloot. Het is mijn missie om vrouwen te helpen om zich lekker in hun vel en stevig in hun schoenen te voelen.

Jarenlang sjouwde ik zelf rond met overgewicht. In die 20 jaar dieet-leed heb ik van alles geprobeerd. Zonder blijvend resultaat. Ik was moe, gefrustreerd en werd er verdrietig van. 

Mijn boekenplank stond vol zelfhulpboeken. Sommigen daarvan had ik zelfs ook echt gelezen. De dieetregels van de meeste afvalmethoden kende ik uit mijn hoofd. Met elke mislukte poging nam mijn wanhoop juist alleen maar toe. Ik vond mezelf een triest geval. En dacht dat er geen hoop meer was dat ik ooit nog slank zou worden én blijven. Maar dat had ik mooi mis.

Een paar jaar geleden is mijn leven totaal en voorgoed veranderd. Ik kwam erachter dat ik al die tijd aan de verkeerde dingen had gewerkt. Plotseling snapte ik waarom ik een dieet niet kon volhouden en hoe het kwam dat ik telkens weer in dat jojo effect terecht kwam.  In korte tijd lukte het mij om een volledige transformatie te maken. Ik werd niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel stukken lichter. Wát een bevrijding!

“Waarom weet niemand dit?”

Ik vroeg me af: ‘waarom weet niemand dit? Waarom blijven we massaal op dieet gaan ondanks dat we vooraf al weten dat het resultaat toch niet blijvend is. Hoe kan het dat ik zelf ook 20 jaar lang niet wist waarom een dieet averechts werkt? Zo is mijn missie ontstaan. Ik heb de psychologie van eten uitgebreid bestudeerd en ben opgeleid in hypnotherapie, leefstijl coaching, systemisch werk en verschillende methoden uit de energie psychologie.

Nu begeleid ik vrouwen die klaar zijn met ‘volhouden’ en ‘proberen’ en die bewust aan de slag willen om een fijne, ontspannen relatie met eten te creeëren.

Waar sta jij over een paar maanden?

Je weet precies waar je nu staat en wat nu je huidige situatie is. Maar weet je ook  waar je over een paar maanden wilt staan? Stel je eens voor dat je dan precies bent waar je wilt zijn. Dat is een lekker gevoel he. Jij kan dat absoluut voor elkaar krijgen. Het is voor jou weggelegd. Zeker weten!

Je kan nu 2 dingen doen:

1: de situatie laten zoals hij is en het toch nog even een paar maanden zelf proberen. Grote kans dat er niets verandert. Hoe zou je je dan over een paar maanden voelen? Als je over 3 maanden of 6 maanden terugdenkt aan dit moment en je nog op precies dezelfde plek staat?

Ik weet zeker dat jouw interne saboteur ondertussen flink aan het schreeuwen is. Je kan je hierdoor laten leiden en denken: ik vind het te duur, dus ik ga het niet doen. Of: dit is niet het juiste moment dus ik ga later wel aan de slag met mijn eetbuien. Daar kan je voor kiezen natuurlijk. Maar besef: ook daar hangt een prijs aan. Is dat wat je echt wilt? 

Je zult altijd op een bepaalde manier ‘lijden’ ervaren. Of je ‘lijdt’ omdat je alle begin van iets nieuws nou eenmaal wennen kan zijn. Of je lijdt omdat je blijft doen wat je altijd al deed met het resultaat dat je altijd al kreeg. Kies daarom heel bewust je lijden. Wil je groei voelen of lijden onder de situatie waar je steeds minder blij van wordt?

2: Je stapt uit je comfortzone en gaat serieus aan de slag met het doorbreken van oude patronen die jou niet verder brengen. Je kiest voor leiden in plaats van lijden. Grote kans dat je achteraf beseft dat het jou ontzettend veel gebracht heeft.

Meest gestelde vragen

Hoeveel tijd kost dit programma mij?

Je hebt 6 maanden toegang tot de modules. Wanneer je per week 1 uur besteedt aan het programma dan heb je alle modules doorlopen binnen 12-16 weken. Doordat je 6 maanden toegang hebt kan je je eigen tempo bepalen. Modules bestaan uit werkboeken, video’s met uitleg,  hypnose sessies, oefeningen en/of meditaties. Het programma vind je in een overzichtelijke online omgeving én in een handige app voor op je mobiel of tablet.

Gedurende het traject van 6 maanden heb je onbeperkt toegang tot alle modules en audiosessies.

Welk resultaat mag ik verwachten?

Wanneer je serieus en toegewijd aan de slag gaat met alles wat ik je aanreik in dit programma dan garandeer ik je dat je resultaat gaat behalen. 

Alle methoden waarmee ik werk zijn bovendien bewezen succesvolle methoden om emotionele blokkades op te heffen en belemmerende overtuigingen te transformeren. EFT en hypnose wordt veel gebruikt voor emotionele blokkades rondom eetgedrag.

Wat belangrijk is dat je het echt gaat DOEN. Want weten hoe het moet is 1 ding, maar daadwerkelijk toepassen zorgt voor je resultaat. Het effect van hypnose ervaar je direct tijdens de sessies en werkt daarna meestal nog een paar dagen na.

Uit wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat na 1 uur EFT al duidelijke meetbare verschillen zijn in cortisol levels (stress hormoon) bij de proefpersonen. EFT werkt daardoor snel en doeltreffend.

Werkt dit programma bij iedereen?

De methoden en oefeningen in dit programma hebben hun effectiviteit in de praktijk inmiddels ruimschoots bewezen.

Dit programma bevat een combinatie van effectieve, bewezen methoden voor het doorbreken van emotionele blokkades, het opheffen van stress en triggers en afvallen.
De hypnotische maagverkleining heeft internationaal al honderdduizenden mensen geholpen om hun streefgewicht te bereiken.

Emotional Freedom Techniques bestaat al ruim 25 jaar. Er zijn internationaal meerdere wetenschappelijke studies en klinische proeven gedaan die de werking van EFT bewijzen. De methode is desondanks eenvoudig te leren en zelf toe te passen. Zovele mensen hebben geweldige transformaties doorgemaakt dankzij het toepassen van EFT. Juist omdat EFT direct werkt op zowel fysiek als emotioneel niveau in je brein is het zo’n effectieve methode.

Geen enkele therapie of coaching biedt garanties. Niet iedereen reageert op dezelfde manier op coaching, net zomin als op medicijnen. Er is geen therapeut of coach die het eindresultaat kan garanderen, net zo min als een arts, psychiater, psycholoog, psychotherapeut garanties kan geven over zijn/ haar behandelingen.

Dit programma biedt jou volop mogelijkheden voor het behalen van resultaten. Je uiteindelijke resultaat hangt mede af van jouw toewijding aan je doelen, de verantwoordelijkheid en eigenaarschap die je neemt nemen voor het oplossen van je belemmeringen, je doorzettingsvermogen, de inspanning die je levert en de akties die je onderneemt. 

Zijn er contra indicaties?

Heb je een psychische of lichamelijke stoornis of aandoening die medische behandeling van een arts of specialist vereist overleg dan eerst of het volgen van een online programma geschikt is voor jou. 

Ook als je een verleden hebt van  trauma, misbruik of mishandeling dien je gespecialiseerde, persoonlijke psychische of medische hulp in te schakelen. EFT en hypnose kunnen ook heel effectief zijn voor mensen met ernstig psychisch trauma, maar in dat geval moet je dit onder persoonlijke begeleiding doen en niet gedeeltelijk online zoals in dit programma.

Hoef ik niet op dieet?

Mijn visie is dat een dieet averechts werkt omdat dit gericht is op restricties en niet op het vervullen van behoeften.

In de praktijk blijkt dat de vrouwen die wat simpele aanpassingen maken in hun eetpatroon makkelijker en sneller afvallen. Ik ben ook opgeleid als OERsterk leefstijl coach dus in het programma geef ik je wel wat inhoudelijke tips over voeding en leefstijl.

Het doel van eetRUST programma is dat jij:

  • makkelijker gezonde keuzes kan maken
  • afrekent met onweerstaanbare eetbuien
  • leert voelen wat je lichaam daadwerkelijk nodig heeft

We zetten de dieet mindset uit want die heeft je tot nu toe ook geen blijvend resultaat opgeleverd. Maar eerlijk is eerlijk: een gezond lichaam heeft gezonde voeding nodig om optimaal te kunnen functioneren.

In de modules werken we eraan dat veranderingen niet als een extra ‘moeten’ voor je voelen. Juist door het versterken van de relatie met jezelf en je lichaam wordt het steeds makkelijker om goed voor jezelf te willen zorgen. Dat is precies waar we in dit programma ook ruim aandacht aan besteden.

Is hypnose veilig?

Als je niet precies weet wat hypnose is en hoe het werkt, dan kan het zijn dat je een verkeerd en onvolledig beeld van hypnose hebt. Helaas roept het woord ‘hypnose’ bij veel mensen de associatie op met hypnoseshows op tv. Soms lijkt het alsof dat de hypnotiseur controle kan nemen over de ander. Dit is niet het geval. 

Hypnose is een mengeling van focus en ontspanning. In een staat van hypnose kan je sterk focussen op je innerlijke ervaringen. Je brein is in een ontspannen staat maar je krijgt alles mee wat er gebeurt. Wanner je in hypnose bent kan ook gewoon praten en ook vragen beantwoorden. 

Hypnose wordt ook wel trance genoemd. Een staat van trance ontstaat van nature wanneer je, in ontspanning, helemaal gericht bent op je eigen innerlijke ervaringen. Ken je dat gevoel dat je soms even helemaal ‘in je eigen wereld’ bent? Dan hoor je even niets en niemand om je heen en ga je helemaal op in waar je mee bezig bent. Dat is ook een vorm van lichte trance. 

Vraag je je af of je wel weer uit hypnose komt? Maak je geen zorgen, je blijft niet in hypnose ‘hangen’. Onthoud dat jij altijd zelf de controle hebt als je in hypnose bent. Aan het einde van de sessie tel ik je weer uit je hypnostische trance. Zou ik dat niet doen, dan neemt je bewustzijn het zelf weer over en kom je op eigen kracht uit hypnose.

Hoe snel merk ik resultaat?

In de 6 maanden doorloop je een volledig coaching & hypnose programma. De hypnose (audio)sessies zijn gericht op het loslaten van niet-helpdende overtuigingen en het installeren van nieuwe, dienende overtuigingen en gewoonten die jou helpen je doelen te bereiken.

Daarnaast  leer je hoe je EFT sessies voor jezelf opzet en uitvoert.

Elke EFT sessie werk je door tot het helemaal is opgelost. Soms gaat het heel snel en ben je met 5 minuten klaar. Sommige thema’s zijn hardnekkiger en hebben meerdere kloprondes nodig. Hoe meer belemmeringen, hoe meer je eraan moet werken. Het EFT gedeelte van dit programma volgt na het hypnotherapie gedeelte en dan heb je al heel wat blokkades opgeruimd.

EN: besef dat 1 belemmering weghalen een domino effect kan hebben aan andere belemmeringen die daar onbewust aan gekoppeld waren. Daarom kan het zomaar zo zijn dat je ineens merkt dat andere thema’s geen issue meer zijn doordat je de kern van het probleem al hebt opgelost.

Mijn advies is om in elk geval 4 weken lang minstens 3 keer per week voor jezelf aan de slag te gaan met kloppen. Je werkt elke keer een sessie door tot je meetbaar resultaat hebt en je blokkade echt weg is. Dat geeft heel veel moed en motivatie waardoor je waarschijnlijk met veel plezier tijd en energie wilt blijven steken in het kloppen.

Heeft hypnose of EFT bijwerkingen?

Een heleboel positieve bijwerkingen ja!

Met EFT komt het stress centrum (amygdala) in je brein tot rust. Dit kan ervoor zorgen dat herinneringen of emoties boven komen. In het programma leer je hoe je daarmee om gaat.

Het opheffen van emotionele blokkades kan een domino effect hebben. Wanneer je de kern van een probleem oplost, kan het zijn dat je daaraan gekoppelde belemmeringen meegenomen hebt en die daardoor ook meteen getransformeerd zijn. Dat is een positieve bijwerking dus!

Let op: Heb je een verleden met ernstig trauma, misbruik of mishandeling dan dien je contact op te nemen met een medisch specialist of behandelend arts en niet mee te doen aan dit online programma.

 

 

Waar kan ik terecht als ik vragen heb?

Wil je even met mij sparren of dit programma bij je past? Plan dan een belafspraak in dan help ik je om een voor jou juiste beslissing te nemen. Maak je geen zorgen dat ik je ‘binnen ga sleuren’. Ik ga voor lange termijn resultaten en wil dat mijn klanten succesvol zijn. Daarom zal ik het ook eerlijk tegen je zeggen als ik denk dat dit programma niet is wat je zoekt. 

Tijdens het traject van 6 maanden geef ik live coach calls waarin we dieper ingaan op thema’s en ik jouw vragen behandel. Je kan alle replays terugkijken.

Ook beantwoord ik vragen in de speciale besloten community op het online platform van het programma.

Je hebt tijdens de 6 maanden dat het traject duurt onbeperkt toegang tot alle onderdelen van het programma en de coach calls.