fbpx 818667305369053

Contactberoep

Hypnotherapeut is geen contactberoep. Tijdens een sessie hypnotherapie is aanraking niet nodig. In mijn ruime praktijk (40 m2) is meer dan genoeg ruimte om op 1,5 meter afstand van elkaar te zitten. Fysieke afstand hoeft nog geen mentale afstand te betekenen. Daarom blijf ik mijn sessies geven, houden we ons netjes aan de regels en help ik jou met de dingen waarop jij vast loopt. Juist nu!

Na elke sessie ventileer ik de praktijkruimte. Zowel voor de sessie als daarna kan je je handen wassen. Ik werk uitsluitend op afspraak en heb geen wachtruimte. Alle mensen die ik help worden ruim na elkaar gepland waardoor er geen overlap ontstaat.

Online hypnotherapie

Ongeveer de helft van de mensen help ik via online hypnotherapie. Voor de effectiviteit van de sessie maakt dit geen enkel verschil met een ‘live’ sessie in de praktijk. Sommige van mijn cliënten wonen in het buitenland of aan de andere kant van Nederland. Dat is allemaal geen enkel bezwaar of probleem.

De online hypnotherapie sessie gaat via beeldbellen (video bellen). Wat je nodig hebt voor een online hypnotherapie sessie is een laptop of tablet.  Daarnaast een stabiele internet verbinding en een stoel waar je makkelijk in zit. Belangrijk is dat je in een ruimte gaat zitten waar je tijdens de sessie niet gestoord wordt. Zorg dat je de zorg voor anderen (bijvoorbeeld kinderen) even aan iemand kan overdragen. Je zit het meest relaxt wanneer er weinig achtergrond geluid is.

Sommige mensen vinden online hypnotherapie zelfs fijner dan ‘live’ hypnotherapie. In je eigen omgeving voel je je vaak al op je gemak en ontspannen. Voor sommige mensen is het daarom fijner om vanuit huis een sessie hypnotherapie te doen.

Wandelsessie hypnotherapie

Wandelen is gezond en combineert perfect met hypnotherapie! Tijdens het wandelen maakt je lichaam endorfines (gelukshormoon) aan en alleen dat is al één van de gezonde voordelen van wandelen.

Misschien heb je bij hypnotherapie het idee dat je dit alleen kan doen als je met je ogen dicht op een stoel zit, maar dat hoeft helemaal niet!

Door lichamelijk te bewegen kom je ook mentaal in beweging. Een wandeling in de natuur reinigt je lichaam, geest en ziel. De natuur werkt daarnaast als een spiegel: wat laat de natuur je zien wat ook bij jou van binnen gezien mag worden. In de natuur ontstress je letterlijk makkelijker. Een wandelsessie hypnotherapie is een mix van een gesprek, afgewisseld met momenten van reflectie en oefeningen. Strik je veters en ontdek deze bijzondere, helende vorm van hypnotherapie!


Ik ben er voor jou

Welke vorm van begeleiding jij ook fijn vindt: er zijn genoeg mogelijkheden om hier verantwoord vorm aan te geven binnen de richtlijnen van het RIVM. 

Ik zou natuurlijk geen goede Leefstijl coach en Hypnotherapeut zijn als ik deze kans zou laten liggen om jou te helpen met richtlijnen die bijdragen aan jouw gezondheid en veiligheid.

Komt ‘ie:

  • Eet minimaal 500 gram groenten per dag
  • Drink minimaal 1,5 liter water per dag
  • Slaap minstens 7,5 uur per nacht
  • Wandel minimaal 5 keer per week flink voor minstens 30 minuten
  • Vul je gezonde maaltijden aan met suplementen omdat de voedingswaarden in onze huidige voeding ontoereikend zijn. Zelf neem ik elke dag handig dagzakje van Vitaily.
  • Wil je meer Zelfvertrouwen, Kracht en Innerlijke Rust ervaren? Stuur mij dan even een mailtje dan ontvang je gratis van mij een MP-3 audio bestand. Luister hem elke dag voor jouw heerlijke moment van ontspanning!