Yes!

Je doet mee met de masterclass, maar wacht nog even..

Je ontvangt binnen 5 minuten een e-mail (check ook je spambox) met daarin de link waarmee je aan de masterclass deelneemt.

Maar: wil jij vandaag al direct eetRUST ervaren? Kijk dan even hierπŸ‘‡

Ervaar zelf de kracht van eetRUST binnen 20 minuten πŸ‘‡

Bestel de eetRUST audio sessie nu voor maar 7 euro

Zet vandaag direct je eerste stap naar eetRUST:

 

πŸ’š Ervaar het gevoel van de diepe RUST in je hoofd en lijf

πŸ’š Ontmoet de powervrouw in jezelf die het verschil gaat maken

πŸ’š Voel hoe blij voor de spiegel staan voelt

πŸ’š Ontdek hoe makkelijk het is om gebruik te maken van jouw eigen krachtbron

πŸ’š Merk hoe je het goede gevoel van de eetRUST sessie met je meeneemt naar de rest van je dag

 

Je krijgt:

 

βœ”οΈ De link naar de eetRUST audio sessie in je mail

βœ”οΈ Direct en onbeperkt toegang tot de audio

βœ”οΈ Je kan de sessie herhalen zo vaak als je wilt

Hi, ik ben Ineke

 

De dieetregels van vele afvalmethoden kende ik uit mijn hoofd. Niet dat ik ooit blijvend van mijn overgewicht af kwam. Met elke mislukte poging nam mijn frustratie juist alleen maar toe. Ik voelde me een mislukkeling en had -na 20 jaar dieet-leed- de hoop op verandering allang opgegeven.

Tot ik β€˜toevallig’ een ontdekking deed die alles voor mij heeft veranderd. Ik kwam erachter dat onbewuste patronen en gewoonten geleid hadden tot mijn overgewicht. En ik ontdekte hoe ik daar zelf invloed op had, waardoor ik binnen 7 maanden 15 kilo afviel.Β 

Ik vroeg me af: β€˜waarom weet niemand dit?’ Waarom lopen zoveel vrouwen aan te modderen met diΓ«ten waar ze niet gelukkig van worden en blijven jojo-en? Ik heb me helemaal verdiept in de psychologie van eten, de invloed van het onbewuste brein en hoe je daar op een laagdrempelige, fijne manier in je voordeel gebruik van kan maken.Β 

Ik ontwikkelde de eetRUST methode waarmee ik vrouwen help om succesvol hun strijd met eten te stoppen. Zonder dieet.

JA, stuur mij de eetRUST audio sessie nu voor maar 7 euro