fbpx 818667305369053

Afvallen met hypnose

Lukt het maar niet om ‘de knop om’ te zetten?

Kom je na elke poging om af te vallen meer aan dan je afviel? 

Ik help je: door afvallen met hypnose vind je jouw knop én zet je hem om.

Afvallen met hypnose

Don’t worry, die knop heb jij. En je kan hem ook omzetten. Afvallen met hypnose is een super krachtige en effectieve manier om voortaan slank door het leven te gaan. 

Echt. En ik kan het weten want ik heb zelf 20 jaar lang strijd gevoerd met mijn weegschaal. Eigenlijk had ik de hoop op een slank lichaam al opgegeven. Alles geprobeerd maar nooit met blijvend resultaat. Tot ik met hypnose ontdekte waar mijn knop zat. En toen ging die om! Dat was het einde van mijn tachtigjarige oorlog tegen de kilo’s. Dat gun ik jou ook. 

Wil je gewicht verliezen?
Een slanker lichaam?
Weer met een goed gevoel voor de spiegel staan? 

Dat betekent dus: lijnen

Want je weet best wat je moet doen (en laten) om af te vallen. Dat heb je namelijk al heel vaak geprobeerd. En dat ging ook best goed. Totdat….. je weer ‘normaal’ ging eten. Toen zat alles er zo weer aan. Met nog een paar kilo’s extra op de koop toe. 

Sodeju wat is afvallen moeilijk.

Voor en na foto vrouw van dik naar dun

Dit was ik toen. En dit ben ik nu.

Dus loop je hartstikke vast.

Misschien eet je als je stress hebt. Misschien eet je voor de gezelligheid. Misschien troost je jezelf met eten. Misschien eet je gewoon graag je bord leeg. Twee keer. 

Je hebt al punten geteld, shakes gedronken, geprobeerd om op blaadjes sla de dag door te komen, het zus-of-zo dieet gedaan en de adviezen van allerlei foodies opgevolgd. 

Maar het komt er gewoon op neer dat je jezelf niet in de hand hebt. Ook al weet je dat het niet goed voor je is. Ook al weet je dat je er achteraf spijt van hebt. Het is gewoon nooit een appel of een wortel waar je naar snakt, maar altijd die reep chocolade of die zak paprika chips. 

Maar diëten slaan 1 cruciaal ding over

Een dieet vertelt je wat je allemaal MOET en wat je allemaal niet MAG. Natuurlijk, ze werken wel maar meestal alleen tot je ermee stopt. 

Kijk, eigenlijk is het helemaal niet gek als je te zwaar bent. Ons lichaam heeft namelijk voor 99,5% nog de genen van een oermens. En oermensen zijn geprogrammeerd met een voorkeur voor zoet, zout en vet. Want in die tijd was dat schaars en moest je het ervan nemen als het voorhanden was.

Maar nou komt het: je lichaam is wel gemaakt voor schaarste, maar niet voor overvloed. En wat is van toepassing op de moderne maatschappij? Precies, overvloed!
Daar sta je dan: genetisch geprogrammeerd als weerloze zoetekauw met een voorkeur voor vet. Zie je dan maar eens staande te houden in de supermarkt.

Prettige wedstrijd!

Accepteren dan maar, die overtollige kilo’s?

Dat kan. Je weet nu dat je een normaal mens bent in een abnormale omgeving. Dus als dat genoeg reden voor jou is om hier af te haken, even goede vrienden natuurlijk.

Maar zonde is het wel. Want jij weet ook dat wat je eigenlijk echt wil is een slank lichaam. Energie in je lijf. Zelfvertrouwen uitstralen. 

 

Wat je eigenlijk wil is de knop omzetten. 

Ik heb goed nieuws voor jou

Je gedrag wordt namelijk voor minstens 95% aangestuurd door je onbewuste mind. Je denkt misschien dat je veel dingen bewust doet, maar helaas. Het overgrote deel van jouw gedrag doe je onbewust, als ingesleten patronen. Denk maar eens aan een route die je vaak neemt. Bijvoorbeeld van werk naar huis. Je denkt dan niet onderweg ‘oh ja hier moet ik linksaf en dan moet ik rechtsaf.’ Je rijdt gewoon. En je zal ook herkennen dat je soms achteraf niet eens weet hoe je thuis gekomen bent omdat je lekker zat mee te zingen of in gedachten verzonken was. En ineens ben je dan thuis. 

Afvallen met hypnotherapie

Ik noem het ‘de knop omzetten’. Iedereen heeft die knop, jij ook. Alleen is het je tot nu toe niet gelukt om hem zelf te vinden. Daar help ik je bij. 

Dat ‘gewoon naar huis rijden’ is een routine, een onbewuste handeling geworden. Het in gedachten verzonken zijn en even ‘de wereld om je heen’ vergeten kan je vergelijken met een hypnotische staat.

In hypnose kan je enorm krachtige veranderingen maken! Je maakt gebruik van het meest bepalende deel van je brein, namelijk je onbewuste mind. In dat deel van je brein los je belemmeringen op en zet je de knop om.

En dat allemaal zonder dat we urenlange gesprekken hoeven te voeren over vroeger.  

Het allerlekkerste is de eetRUST

“Al jaren volg ik leefstijlen en diëten. Altijd met hetzelfde resultaat; hard werken om kilo’s te verliezen en één diepe ademhaling en het zat er weer aan. Hypnotherapie was het begin van de grote verandering. Een geweldige ervaring! Vanaf de eerste sessie is er heel veel veranderd.

En niet alleen in mijn gewicht. Ineke coacht me heel goed. Er is een hele nieuwe wereld voor mij open gegaan. In het eerste kwartaal viel ik 7 kg af! Maar het allerlekkerste is de “eetrust” . Het resetten van mijn onderbewuste! Geen strijd meer met mezelf! Ik maak voor 90 % gezonde keuzes met voedsel. En geen trek meer in alles wat slecht voor mij is!”

Petra

Afvallen met hypnose zweverig? Euhh…. nee. 

De hypnotische staat is een staat waarin je meerdere keren per dag al bent. Zoals bij het onbewust naar huis rijden. Of als je helemaal opgaat in je hobby of een boek. 

In hypnose maak je makkelijker contact met je onbewuste mind en dat is ook de plek waar je de knop vindt die omgezet mag worden. 

Hypnose werd al in de oudheid ingezet voor therapeutische toepassingen. Iedereen kan leren hypnotiseren. Jij dus ook (als je zou willen).
Hypnotherapie krijgt de laatste jaren steeds meer erkenning als volwaardige therapie voor veel verschillende klachten. Als je in hypnose bent krijg je gewoon alles mee wat er gebeurt. Een hypnotherapeut is ook niet paranormaal begaafd en kan zeker de controle over jou niet overnemen. 

Klinkt goed toch?

Blonde vrouw in streepjesjurk

Wil je straks jouw knop omzetten? Begin dan nu.

Plan hier jouw vrijblijvende belafspraak voor meer informatie.

Gewoon een relaxte kennismaking. Wanneer het jou uit komt.
Kan ik je helpen dan vertel ik hoe. Zo niet, dan zeg ik het ook.

Virtuele maagband

Ik hoor je denken. Virtuele wat? Inderdaad, een virtuele maagband. Dat is een maagband waar geen operatie aan te pas komt. Daardoor heb je geen last van de bijwerkingen en risico’s van een fysieke operatie. Je hoeft niet met je dokter in discussie of je er wel voor in aanmerking komt.

Een virtuele maagband wordt ook wel een hypnotische maagband genoemd. Met behulp van speciale hypnose technieken wordt de virtuele maagband geïnstalleerd, tijdens een denkbeeldige operatie. Jouw onbewuste mind maakt geen onderscheid tussen wat feitelijk gebeurd is of wat in jouw onbewuste mind gebeurd is. Daarom zal jouw lichaam reageren alsof er een echte maagband geplaatst is. 

Wacht even…. het is niet echt gebeurd maar mijn brein denkt van wel?

Inderdaad. Weet je dat het heel vaak zo is dat iets niet echt gebeurt maar dat jouw lichaam er toch op reageert? Even testen.

Denk eens heel bewust aan een smaak of geur die je heel vies vindt. Wat gebeurt er in je lichaam?

Denk eens aan iets waar je heel erg bang voor bent. Wat voel je in je lijf?

Denk eens aan een situatie of verloren dierbare waar je heel verdrietig over bent. Voel je wat er gebeurt?

Dus alleen al door je iets voor te stellen in je brein, reageert je lichaam. Want je proeft die vieze smaak niet en je ruikt die vieze geur ook niet. Je denkt er alleen aan en je reageert al. Hetzelfde geldt voor datgene dat je angst aanjaagt of waar je verdrietig over bent. Het gebeurt niet echt op dit moment en toch heb je er een gevoel bij.

Zo werkt een virtuele maagband ook. Die voel je echt zitten ondanks dat je niet fysiek geopereerd bent. Je maag voelt kleiner aan waardoor je kleinere porties gaat eten en je eerder verzadigd voelt.  

Is dat niet geweldig? Ik heb er zelf ook een en het heeft mijn leven compleet getransformeerd. (Ik laat je daarom gewoon nog een keer mijn ‘toen en nu’ foto zien. Gewoon omdat het kan!)

Waar wacht je nog op?

 

Ik ben die drang naar eten kwijt

“Ik weet niet wat je met me gedaan hebt hoor. Ik sta elke dag weer verbaasd van mezelf. Vandaag ben ik aan het werk. Rond 10 uur neiging om wat eten onderweg te kopen. Bij mezelf gedacht: waar word ik nu gelukkig van zonder dat het eten is? Een latte machiato vanille bij de gele M vandaan….. en dat heb ik gekocht. En ik ben die drang naar eten kwijt.”

Monique

Emo eten

Je emoties hebben vaak een grote invloed op je eetgedrag. Vaak zonder dat je het in de gaten hebt merk je dat eten je troost geeft, een gevoel van controle of bijvoorbeeld van rust. Of je leidt jezelf af van een naar gevoel door te gaan eten. Eten kan voor jou ook horen bij gezellligheid waardoor je je op een verjaardag of tijdens een etentje moeilijk kan beheersen.

Wat jouw strategie van eten ook is: ik help je om die knop om te zetten.

Zodra je de knop hebt omgezet ervaar je rust. Je hebt nog steeds de keuze om te eten. maar het hoéft niet meer. 

Moeten wordt willen. En ik kan je vertellen: dat geeft een enorme vrijheid. En smaakt naar meer! Meer mogelijkheden dus. Niet meer eten 😉

Hoe werkt afvallen met hypnotherapie?

We gaan samen jouw knop omzetten. Dit doen we in een kort traject met sessies hypnotherapie. Hiervoor kan je naar mijn praktijk in Nieuw Vennep (bij Schiphol) komen.

Maar online werkt net zo effectief en daarbij kan je lekker thuisblijven. Je kan kiezen uit 2 soorten trajecten die ik hieronder aan je uitleg.

Ik help je om te kiezen welk traject het beste past bij jouw specifieke eetprobleem. 

 

Al 9 cm buikomvang kwijt

“Een hypnose en adviessessie bij Ineke van Healthfulness heeft mijn leven wezenlijk positief veranderd. Effect gelijk merkbaar na één keer. Ik had een ingewikkelde relatie met eten. Het inzicht dat allerlei drijfveren in je onderbewuste je eetpatroon beïnvloeden was herkenbaar. Maar dat met de hypnose die drijfveren kunnen worden losgekoppeld van eetbehoefte was echt nieuw voor mij. Ook de leefstijladviezen passen bij mij, goed voor jezelf zorgen en niet op dieet. Inmiddels al 9 cm buikomvang kwijt. Echt een aanrader.”

Sascha

We kunnen het op 2 manieren doen: uitgebreid of compact

Wat je ook kiest, het kan beide zowel bij mij in Nieuw Vennep (bij Schiphol) of online. Wat jij het fijnste vindt. Het is allebei even effectief. Eén sessie duurt ongeveer 2 uur, soms iets langer. Ik ben niet zo van de klok. Je hoeft niets voor te bereiden. Na de eerste sessie geef ik je ‘huiswerk’ mee waarmee jij jouw knop nog steviger vastzet op de juiste stand. 

Ik vind mijn werk fantastisch en dat merk jij in dit traject. We maken er geen onnodig zware toestanden en geven wat humor tussendoor ook zeker de ruimte. Je moet ook af en toe een beetje om jezelf kunnen lachen toch? En anders lach je gewoon om mij, dat mag ook 😉

 

Traject 1, uitgebreid: Je Leven Lang Slank

Dit traject is ideaal voor jou als overeten een probleem is voor jou. Wanneer je geen ‘rem’ hebt en duidelijk last hebt van (vr)eetbuien. Dit traject is het meest compleet en uitgebreid met volledige begeleiding voor langere tijd. Samen optrekken voor een optimaal resultaat dus. 

Wat krijg je:

 • Uitgebreid intakegesprek 
 • 4 Individuele sessies hypnotherapie (in mijn praktijk of online)
 • Installatie van een virtuele maagband 
 • Audio’s ter ondersteuning van jouw veranderingsproces
 • Een praktisch toepasbaar leefstijlplan
 • 1 Jaar onbeperkt toegang tot mijn  online ‘Powerstart’ programma vol met oefeningen, informatie en zelfhypnoses op mp-3
 • Wekelijks inspirerende en motiverende e-mails
 • 5 Maanden lang persoonlijke begeleiding en coaching van mij

Duur: 5 maanden

Investering in jezelf: 

Normaal € 599

Nu tijdelijk voor € 477,-*

*of 2 termijnen van € 238,50

 

Traject 2, compact: Stoppen met Emo Eten

Dit traject is ideaal voor jou wanneer je een uitdagende relatie met eten hebt en merkt dat je emoties invloed hebben op je eetgedrag. Je ruimt op wat je tegenhoudt, zet je knop om en de rest lukt je zelf wel. Dit traject is compact en doorloop je in ongeveer 6 weken. 

Wat krijg je:

 • 3 Individuele sessies hypnotherapie (in mijn praktijk of online)
 • 1 ondersteunende audio voor thuis


Duur: 4-6 weken 

Investering in jezelf: € 390

 

Wat levert het je op?

 • EetRUST
 • Een gezonde relatie met eten
 • Makkelijker gezonde keuzes maken
 • Een slank lichaam
 • Rust in je hoofd
 • Kennis (=macht)
 • Zelfvertrouwen

 

Optioneel: Follow up afspraak

Soms kom je onderweg ineens ook andere thema’s tegen waarvan je niet (meer) wist dat die je dwarszitten. Of je vindt een hypnose zó heerlijk ontspannend dat je nog wel even door wilt gaan. Misschien (alleen) voor diepe ontspanning, misschien voor een ‘feel good’ hypnose of om iets (anders) op te ruimen.

In dat geval kan je nog 1 of meerdere (losse) sessies afspreken als nazorg traject.
Een follow up consult kost € 140,- voor een sessie van 1,5 uur. 

 

Je kan nu 2 dingen doen

Optie 1: Doorgaan zoals je bezig was

Maar je weet: je krijgt geen andere resultaten door hetzelfde te blijven doen.

Natuurlijk kan je toch eerst nog een (nieuw) dieet proberen. En jezelf heel streng toespreken dat je het nu écht moet volhouden. 

Maar hoe ga je weerstand bieden aan verleiding?
Hoe vaak ga je jezelf nog op je kop geven dat het toch weer niet gelukt is?

Hoe vaak ga jij nog radeloos op die weegschaal staan?

Optie 2: We bellen of afvallen met hypnotherapie iets voor jou is

Dat kost je niks, behalve een beetje tijd.

Er zijn 2 manieren:

 1. Stuur mij een mail via info@healthfulness.nl
 2. Nog makkelijker: plan je belafspraak in via mijn agenda hieronder

We maken telefonisch kennis, vrijblijvend natuurlijk. Ik leg uit wat afvallen met hypnotherapie inhoudt. Jij stelt je aanvullende vragen. Als afvallen met hypnotherapie niet de beste oplossing voor jou is dan vertel ik het ook.