fbpx 818667305369053

Access Bars sessie

“WAT IS ER NOG MEER MOGELIJK?”

Access Bars sessie

Hoe zou het zijn als je bereid zou zijn om jezelf te koesteren en zorgzaam te zijn voor jezelf? Wat betekent het voor jou wanneer de spanning van gedachten, emoties, oordelen en overtuigingen worden opgeruimd? Gun jezelf een Access Bars sessie! De volledige naam hiervan is overigens Access Consiousness Acces Bars®.

Wist jij dat er 32 punten op jouw hoofd zitten die alle gedachten, ideeën, emoties, overwegingen en overtuigingen bevatten die jij in je leven(s) hebt opgeslagen? Deze punten noemen we ‘bars’.  Deze gedachten, emoties en overtuigingen kunnen als het ware ‘vastzitten’ waardoor jouw positieve energie blokkeert. Je denkt dan in beperkingen in plaats van in mogelijkheden en je blijft vastzitten in de angst voor het onbekende.

Door het zachtjes aanraken (‘access bars’ ) van specifieke clusters van deze bars kan je moeiteloos loslaten wat vast zit en weer terugkomen bij jezelf. Je zou de bars kunnen zien als een ‘reset knop’ die geactiveerd wordt in je energieveld waardoor je pijn kan loslaten. Er ontstaat letterlijk ruimte voor jezelf, ruimte voor jouw levensgeluk. Je ontlaadt als het ware oude blokkades waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe mogelijkheden. Je kan het vergelijken met het opschonen van de harde schijf van je PC. Zodra je dat gedaan hebt, werkt je computer weer sneller en ontstaat er ruimte voor nieuwe programma’s. 

Elk drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Er zijn o.a. drukpunten voor dankbaarheid, verdriet, vreugde, heling, veroudering, creativiteit, vrede, kalmte, sexualiteit en creativiteit. 

Effect Access Bars sessie

Het effect van een Access Bars sessie is wetenschappelijk aangetoond. Access Bars is een van de tools en technieken van Access Consiousness®. In deze video deelt neuroloog en neurowetenschapper Dr. Jeffrey L. Fanin zijn bevindingen naar aanleiding van zijn onderzoek naar de behandelingen van Access Consiousness.

Het is wetenschappelijk aangetoond dat een Access Bars sessie effect heeft op het (elektrisch) functioneren van de hersenen. Dr. Fanin laat zien dat de hersenen van de onderzochte persoon voor de Bars sessie overmatig overprikkeld zijn. De gedachten schieten alle kanten op. Na de behandeling is het hyperactieve gebied rond de thalamus volledig tot rust gekomen.

Diepe ontspanning tijdens Access Bars sessie

Uit wetenschappelijk hersenonderzoek blijkt dat je brein tijdens een Access Bars sessie van de alerte staat (Beta) via de ontspannen staat (Alpha) naar de Theta staat. In de theta staat begint de magie van onze hersenen: dit is de staat is waarin je komt tijdens meditatie, waar je uiterst intuïtief bent en vol (onbewuste) herinneringen. Het is de diepe ontspanning waarin je komt vlak voor je in slaap valt. Dit is ook de ideale staat voor het herprogrammeren van je mind, super leren en zelfhypnose.

Hoe werkt een Access Bars sessie ?

Een afspraak voor Access Bars sessie duurt ongeveer 1,5 uur. Bij binnenkomst bespreken we bij een kop koffie of thee kort waar je de Access Bars sessie op wilt richten. Het mooie van Access Bars is dat het niet nodig is om uitgebreid in te gaan op situaties of gebeurtenissen. Daarom is het ook prima als je daar niets over wilt zeggen. De sessie is net zo effectief zonder voorgesprek.

Tijdens de Access Bars sessie houd je gewoon je kleren aan. Je trekt alleen je schoenen uit (wel graag sokken dragen). Je neemt plaats op de behandelbank, dit is een massagetafel zodat je ontspannen kan liggen en je hoofd vrij ligt voor het aanraken van de drukpunten.

Waarbij kan een Access Bars sessie helpen?

Access Bars kan heilzaam werken op allerlei lichamelijke en geestelijke gebieden. Bijvoorbeeld:

 

 • angsten en fobieën
 • depressie
 • vermoeidheid
 • slaapproblemen
 • lichamelijke (pijn) klachten
 • concentratie
 • rust in je hoofd
 • beter bij jezelf blijven
 • leerprestaties
 • stress
 • immuunsysteem
 • positievere levenshouding

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Je zal vanzelf ervaren wat Access Bars voor jou doet en zal merken wanneer je weer behoefte krijgt aan nog een sessie.

Wanneer je echte veranderingen in je leven wilt doorvoeren dan is het gunstig om 5 sessies te plannen met een doorlooptijd van ongeveer 12 weken.

Access bars sessie Haarlemmermeer

Verlang jij naar meer rust, ruimte en ontspanning in jouw lichaam en geest? Gun jezelf dan een Access Bars sessie! Mijn praktijk is gevestigd in Nieuw Vennep, in de gemeente Haarlemmermeer. Je bent van harte welkom in de praktijk in Nieuw Vennep voor een heerlijk ontspannen moment voor jezelf. Zoals de grondlegger van Access Bars, Gary Douglas zegt: “In het beste geval verandert Access Bars je leven en in het slechtste geval heb je door een Access Bars sessie een heerlijke ontspanning genoten.”

Hier vind je informatie over mijn werkwijze en tarieven.

Afspraak inplannen voor een Access Bars sessie in Nieuw Vennep? Neem contact met mij op via e-mail of telefoon.