fbpx 818667305369053

Veranderen doe je zelf.
Maar niet alleen.

“Ik help jou met ontstressen van lichaam en geest met de kracht van jouw onbewuste brein. In korte tijd vergroot je hierdoor je vitaliteit en levenslust en verdwijnen klachten als burn-out, angst, overgewicht en onzekerheid als sneeuw voor de zon.”

Ineke van Huuksloot

Ontstress coach & Emotie-eten expert

Hoe ik jou help

 

Het doel van mijn coaching is dat jij, na een kort traject, zelfredzaam genoeg bent om je doel(en) te bereiken. Ik help je met behalen van jouw doelen op gebied van je gewicht, vitaliteit, energie, ontstressen en levensgeluk.  

De kracht van jouw onbewuste brein staat centraal in de sessies. We gaan de diepte in zonder te verzuipen. Ik help je stil staan om vooruit te komen. 

Alles wat je nodig hebt om te veranderen is al in jou aanwezig. Hoe zou het zijn als je je eigen hulpbronnen makkelijk en effectief kan aanboren? Dat wordt steeds makkelijker als je blokkades en belemmerende overtuigingen opspoort en loslaat. In de sessies krijg je praktisch toepasbare en bewezen effectieve methodes aangereikt die gebaseerd zijn op neurowetenschap.

Je krijgt mijn volle aandacht. Begrijpelijke informatie. Praktisch uitvoerbare tips. En makkelijke oefeningen waarmee je tussen de sessies door zelf aan de slag kan.

Waar jij mee rondloopt

Je vragen

A

Ik wil afvallen en dan voortaan op mijn streefgewicht kunnen blijven, hoe doe ik dat?

A

Hoe krijg ik rust in mijn hoofd?

A

Ik heb weinig energie, hoe kan ik dat veranderen?

A

Hoe kom ik uit mijn burn-out?

A

Ik wil van mijn eetbuien af, hoe doe ik dat?

A

Hoe krijg ik (meer) zelfvertrouwen?

A

Hoe los ik mijn angst en/of paniek op?

A

Ik ben (hoog)sensitief en ik heb er (soms) last van. Hoe los ik dat op?

Je verlangens

A

Je wil meer rust in je hoofd en energie in je lichaam

A

Je wil graag op jezelf durven vertrouwen

A

Je wil je (weer) fijn voelen in je lichaam en blij zijn met wie je bent

A

Je wil meer uit jouw leven halen dan je nu doet

A

Je wil meer over jouw emoties en gedrag krijgen

A

Je wil met een goed gevoel over jezelf in de spiegel kijken

A

Je wil oude overtuigingen oplossen zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe kansen en gevoelens

” Ineke neemt uitgebreid de tijd om je gerust te stellen en uitleg te geven. Het heeft me enorm geholpen in mijn verdere ontwikkeling en verwerking. Voor mij persoonlijk is een gevoel van veiligheid erg belangrijk en dat vind ik bij Ineke zeker.”

– Nathalie

“Een hele fijne en mooie ervaring! Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Ineke. De kracht van rust en ontspannen gevoel is zo bijzonder. Zo’n relaxed en ontspannen gevoel had ik nog nooit eerder ervaren. Ineke heeft me hier naar toe begeleid”

– Soraya

“Beste Ineke, het is een jaar geleden dat ik met jou in contact kwam.

In dat jaar heb ik grote stappen gezet: inmiddels 20 kilo kwijt, veel fitter, en een goede grip op mijn eetgewoonten en energie.”

– Sascha

Praktisch & Tarieven

Belafspraak

We hebben altijd eerst een telefonische belafspraak. Het doel is om te kijken of het klikt, we bespreken wat je precies nodig hebt en hoe ik jou daarbij kan helpen. Een belafspraak duurt ongeveer 25 minuten en is vrijblijvend. Plan hier je belafspraak >>>

Lokatie en tijd


Sessies kunnen 1 op 1 in mijn praktijk in Nieuw Vennep (nabij Schiphol) maar net zo goed online plaatsvinden.

De helft van mijn cliënten kiest voor komen naar de praktijk en de andere helft kiest voor online sessies. Beide vormen zijn even effectief.

Een sessie duurt gemiddeld tussen 90 en 120 minuten. 

Tarief

Een sessie kost €140 inclusief BTW (particulieren). Als we gaan samenwerken neem je altijd minimaal 3 sessies. 

Wanneer je beslist in 1 keer 5 sessies af te nemen dan betaal je een trajectprijs van € 599,-*

Op dit moment worden de sessies meestal niet vergoed door zorgverzekeraars. Ik ben wel aangesloten bij beroepsvereniging BATC. Informeer zelf of jouw verzekeraar vergoedt. Werk je bij een werkgever? Vraag dan of je ontwikkelingsbudget hiervoor kan inzetten.

Ben je zelfstandige? Dan kan je de faktuur zakelijk boeken. Voor zakelijke fakturen geldt dat het tarief excl. BTW is. 

*De virtuele maagverkleining is een apart traject met een andere prijs.

Aantal sessies en frequentie

Als we samen aan de slag gaan dan neem je altijd minimaal 3 sessies*. 

Het totale aantal sessies hangt af van je exacte hulpvraag en jouw proces. Na 3 sessies heb je al heel wat veranderingen gemaakt.

Meestal hebben mensen genoeg aan 5 tot 6 sessies. Tussen de sessies zit in het begin zo’n 2 tot 3 weken. Verderop in het traject zit er meestal wat langer tussen.

* De virtuele maagverkleining is een apart traject met een andere prijs. 

Virtuele maagverkleining

Een virtuele maagverkleining is hetzelfde als een virtuele maagband of hypnotische maagband.

Het traject bestaat uit 5 sessies. De eerste 3 sessies plannen we in de eerste 4 weken. Daarna zit er wat langer tussen.

Het virtuele maagband traject kost € 699 inclusief BTW. Het traject is inclusief uitgebreid werkboek, ondersteunende audio’s voor thuis en persoonlijke coaching tussen de sessies in.

Wat ik niet doe

Ik ben geen arts en stel geen medische diagnoses. Mocht je klachten of problemen hebben die in mijn optiek bij een andere professional thuishoren dan verwijs ik je door. Gebruik je medicatie en wil je deze afbouwen benader dan altijd je behandelend arts hiervoor. 

Trajecten bij Healthfulness zijn nooit een vervanging voor medische behandeling. 

Zet vandaag de eerste stap
en voel je binnenkort al een stuk lichter

Maak van jezelf eens een prioriteit. 

✔️ wanneer het jou uitkomt    ✔️ ontdek hoe het werkt    ✔️ voel of het klikt     ✔️ je zit nergens aan vast   ✔️ stel al je vragen

Ik heb me echt verwonderd over wat er allemaal voorbij kwam tijdens mijn hypnoses. Ook erg verhelderend. Ik vond het spannend maar heb er een goede ervaring aan overgehouden.”

– Anika

Een geweldige ervaring om meer inzicht te krijgen in jezelf en meer rust in je lijf. Nog iedere dag heb ik profijt van mijn bezoek aan Healthfulness.

– Mel

Een hypnose en adviessessie bij Ineke van Healthfulness heeft mijn leven wezenlijk positief veranderd. Effect gelijk merkbaar na één keer.

– Sascha

Logo's beroepsvereniging en opleidingen