818667305369053

Veranderen doe je zelf.
Maar niet alleen.

“Ik begeleid jou op je pad van persoonlijke groei. Trance-formeren met de kracht van jouw onbewuste brein. In korte tijd vergroot je je vitaliteit, energie en levenslust. En verdwijnen klachten als burn-out, angst, overgewicht en onzekerheid als sneeuw voor de zon.”

Ineke van Huuksloot

Transformatie coach & Hypnotherapie

Hoe ik jou begeleid

Ik begeleid je op jouw pad van persoonlijke groei. Je bent hier terecht gekomen omdat je tegen blokkades, klachten of belemmeringen aan loopt.

Het doel van mijn transformatie coaching is dat jij, na een kort traject, zelfredzaam genoeg bent om je doel(en) te bereiken. Ik begeleid je bij behalen van jouw doelen op gebied van je energie, vitaliteit, gewicht, ontstressen, je missie en je levensgeluk.  

De kracht van jouw onbewuste brein staat centraal in de sessies. We gaan de diepte in zonder te verzuipen. Ik help je stil staan om vooruit te komen. 

Alles wat je nodig hebt om te veranderen is al in jou aanwezig. Ben jij bereid de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw persoonlijke groei? Hoe zou het zijn als je je eigen hulpbronnen makkelijk en effectief kan aanboren? Dat wordt steeds makkelijker als je blokkades en belemmerende overtuigingen opspoort en loslaat. In de sessies krijg je praktisch toepasbare en bewezen effectieve methodes aangereikt die gebaseerd zijn op neurowetenschap.

Je krijgt mijn volle aandacht. Begrijpelijke informatie. Praktisch uitvoerbare tips. En makkelijke oefeningen waarmee je tussen de sessies door zelf aan de slag kan. Heerlijk vanuit de vertrouwde omgeving van je eigen huis met persoonlijke sessies via Zoom.

Waar jij mee rondloopt

Je vragen

A

Ik blijf maar tegen dezelfde dingen aanlopen. Hoe doorbreek ik dat?

A

Hoe krijg ik rust in mijn hoofd?

A

Ik heb weinig energie, hoe kan ik dat veranderen?

A

Hoe kom ik uit mijn burn-out?

A

Hoe bewaak ik mijn eigen grenzen goed?

A

Hoe krijg ik (meer) zelfvertrouwen?

A

Hoe los ik mijn angst en/of paniek op?

A

Ik ben (hoog)sensitief en ik heb er (soms) last van. Hoe los ik dat op?

Je verlangens

A

Je wil werken aan je persoonlijke groei

A

Je wil meer rust in je hoofd en energie in je lichaam

A

Je wil graag op jezelf durven vertrouwen

A

Je wil je (weer) fijn voelen in je lichaam en blij zijn met wie je bent

A

Je wil meer uit jouw leven halen dan je nu doet

A

Je wil regie over jouw emoties en gedrag krijgen

A

Je wil oude overtuigingen oplossen zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe kansen en gevoelens

” Ineke neemt uitgebreid de tijd om je gerust te stellen en uitleg te geven. Het heeft me enorm geholpen in mijn verdere ontwikkeling en verwerking. Voor mij persoonlijk is een gevoel van veiligheid erg belangrijk en dat vind ik bij Ineke zeker.”

– Nathalie

“Een hele fijne en mooie ervaring! Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Ineke. De kracht van rust en ontspannen gevoel is zo bijzonder. Zo’n relaxed en ontspannen gevoel had ik nog nooit eerder ervaren. Ineke heeft me hier naar toe begeleid”

– Soraya

“Beste Ineke, het is een jaar geleden dat ik met jou in contact kwam.

In dat jaar heb ik grote stappen gezet: inmiddels 20 kilo kwijt, veel fitter, en een goede grip op mijn eetgewoonten en energie.”

– Sascha

Praktisch & Tarieven

Behoefte aan eetRUST?

Ben je een emotie-eter of doe je eetbuien? Weet je best wat goed voor je is maar lukt het niet om die knop om te zetten? Dan is het eetRUST traject iets voor jou.

Je kan kiezen uit 2 varianten van het eetRUST traject zodat er altijd een vorm is die het beste bij jou past.

Naar de eetRUST programma’s >>>

In de comfort van je eigen huis

Heerlijk in de comfort van jouw eigen huis en een kop hete thee in jouw favoriete mok. Op jouw eigen veilige plek om volledig los te laten en te ontspannen. Geen reistijd en na de sessie meteen thuis. Het enige dat je nodig hebt is een computer met camera en microfoon, goede internet verbinding en een plek waar je niet gestoord wordt. Dat is een sessie via Zoom. 

Een sessie duurt gemiddeld tussen 90 en 120 minuten. 

Investering in jezelf

In een kort traject van 4 sessies á 2 uur per sessie gaan we met jouw vraagstuk aan de slag. 

Jouw investering voor het traject is € 795.

Het traject wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging CAT. Werk je bij een werkgever? Vraag dan of je ontwikkelingsbudget hiervoor kan inzetten.

Losse sessies kan je alleen boeken na afloop van een eerder doorlopen traject. De investering voor een extra sessie is € 175.

Voor particulieren is de investering inclusief BTW.

Voor bedrijven en ZZP-ers is de investering exclusief BTW. 

Behoefte aan ontstressen?

Wordt het je allemaal even teveel? Merk je dat je behoefte hebt aan rust in je hoofd en energie in je lijf? Zit een bepaalde gebeurtenis of angst je in de weg? Ervaar je bepaalde belemmeringen of beperkende overtuigingen bij jezelf? Dan is ontstress coaching iets voor jou.

Als we samen aan de slag gaan met ontstress coaching dan neem je altijd minimaal 4 sessies. 

Het totale aantal sessies hangt af van je exacte hulpvraag en jouw proces. Meestal hebben mensen genoeg aan 4 tot 6 sessies. Tussen de sessies zit in het begin zo’n 2 tot 3 weken. Verderop in het traject zit er meestal wat langer tussen.

Belafspraak maken voor ontstress coaching >>>

 

Wat ik niet doe

Ik ben geen arts en stel geen medische diagnoses.

Een traject bij mij moet je benaderen als een persoonlijk ontwikkelingstraject en niet als een (medische) interventie.

Mocht je klachten of problemen hebben die in mijn optiek bij een medische professional thuishoren dan verwijs ik je door. Gebruik je medicatie en wil je deze afbouwen benader dan altijd je behandelend arts hiervoor. 

Persoonlijke ontwikkeling trajecten zoals bij Healthfulness zijn nooit een vervanging voor medische behandeling. 

Zet vandaag de eerste stap
en maak van jezelf eens een prioriteit.

✔️ wanneer het jou uitkomt    ✔️ ontdek hoe het werkt    ✔️ voel of het klikt     ✔️ je zit nergens aan vast   ✔️ stel al je vragen

Ik heb me echt verwonderd over wat er allemaal voorbij kwam tijdens mijn hypnoses. Ook erg verhelderend. Ik vond het spannend maar heb er een goede ervaring aan overgehouden.”

– Anika

Een geweldige ervaring om meer inzicht te krijgen in jezelf en meer rust in je lijf. Nog iedere dag heb ik profijt van mijn bezoek aan Healthfulness.

– Mel

Een hypnose en adviessessie bij Ineke van Healthfulness heeft mijn leven wezenlijk positief veranderd. Effect gelijk merkbaar na één keer.

– Sascha